Спецполицаи с акция в Приморско заради детето в куфара

Спецполицаи с акция в Приморско заради детето в куфара | StandartNews.com

Спецполицаи под прикритие са обсадили Приморско заради намереното тяло на дете в куфара край Пасарел и мъртвата жена, открита преди месец край резиденция "Перла", информира Флагман.

Претърсен е апартаментът на Весела В. на улица "Лагуна" в морския град. Имотите са продадени на руснаци, сградата е необитаема през зимата. Собственичката не била забелязвана в града от месеци. Тя има апартамента от 2007 г. В жилището са открити детски играчки и велосипед, отговарящи на дете на 5 години, каквато е предполагаемата възраст на момченцето в куфара.

По неофициална информация детето е живяло в апартамент в София, а баща му е руски гражданин и вече е обявен за издирване от МВР, информира пък Нова телевизия.

Според Флагман, жената е живяла с руснака с фамилия Герман, с когото не се разбирала. През последните години тя е работила и в Кипър.

Връзката между двата случая между Пасарел и Приморско беше направена преди ден. До този момент нито един от двата трупа не беше идентифициран. Момченцето беше открито в зелен луксозен куфар "Самсонайт" в река Искър. Жената, открита край Приморско пък, беше разчленена от животни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай