09:51 ч.

01.04.16

1 мин.

871

1

0
Сменяме доставчика на ток от днес
Снимка: БГНЕС

Всички потребители могат да сменят доставчика си на ток от днес. Комисията за енергийно и водно регулиране публикува и инструкции за реда за смяна на доставчика на сайта си.


Смяната става чрез ЕРП-то, към което е присъединен клиентът. За целта абонатът трябва да подаде заявление до 10-то число на месеца.


Ако всички подадени документи отговарят на изискванията, електроснабдяването от новия доставчик ще започва от първо число на месеца.


Заявление се подава и лично, и по интернет, а смяната е безплатна. Смяната не е задължителна, а пожелателна.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 01:11 · 02.04.2016
Смяната не е задължителна, а пожелателна.
----------------------------------------------------------------------------
Пожелателна!!! Със честитки о пожелания!?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент