Славка Бозукова към КРИБ: "Да! на българската икономика" решава проблеми

Славка Бозукова към КРИБ: "Да! на българската икономика" решава проблеми | StandartNews.com

Благодаря на КРИБ за съдействието и всичко, което успяхме да направим заедно с кампанията "Да! на българсата икономика". Така главният редактор на вестник "Стандарт" г-жа Славка Бозукова се обърна към присъстващите бизнесмени на събранието на КРИБ. Тя подчерта, че след година и половина общи усилия бизнесът и медията са успели да намалят цената на тока за едрите потребители.

"С дискусията ни в Бургас извоювахме разширяването на индустриалната зона край село Равнец", припомни Бозукова. Тя отбеляза като успех и подобряването на инфарструктурата край Кърджали. "В Разград на общата ни дискусия започна писането на Закона за професионалното образование. Той е готов в предварителен етап и се надяваме следващият кабинет и експертите да го подобрят и приведат в окончателен вид", заяви Бозукова.

"В Перник и Смолян поставихме началото на стратегията за рудодобива, в Ловеч и Троян постигнахме развитие на пътищата, в Хасково извоювахме кръговото кръстовище на Димитровград, отбивката за Александровската гробница и постигнахме договорка за пътя до Глухите камъни", продължи Бозукова. Главният редактор на вестник "Стандарт" припомни и дискусията в Пловдив, която отвори възможност за участие на родния бизнес в плана "Юнкер" и заяви, че се надява успешната кампания и дискусиите, които решават проблемите на бизнеса, да продължат още през май отново в Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай