Синът на пребитият възрастен мъж: Баща ми претърпя двучасова операция

Синът на пребитият възрастен мъж: Баща ми претърпя двучасова операция | StandartNews.com

Баща ми претърпя двучасова операция. Лекарите много трудно успели да спрат кръвта, течаща от окото му. Когато са стигнали до болницата, баща ми и сина ми са изглеждали като излезли от кланица – целите в кръв
. Това съобщи синът му Петър Иванов в ефира на „Здравей, България".

Възрастният мъж, който беше пребит от група младежи пред очите на внуците си, е в стабилно състояние. Въпреки сериозното нараняване на окото, което е получил вследствие на нападението, той ще може да вижда нормално, каза Иванов.

Той допълни, че децата му – на 7 и 11 години, не са пострадали физически при побоя, но са получили сериозен стрес.

Все още не е ясно дали в района на нападението – в близост до стадион „Българска армия", е имало камери, които са заснели случилото се. Предполага се, че възрастният мъж е бил бит от група скинари, които помислили внука му за ромче.

„Въпросната група е направила един тур из парка и е притеснила много хора. Накрая явно просто са искали да набият някого", коментира Петър Иванов.

"Хората не могат да бъдат съдени по произхода си, а по това, което вършат. Аз съм възпитаван така, децата ми също. Дъщеря ми отказва да говори за случката, а синът ми е мислил, че ще ги убият. Децата ми страшно много обичат дядо си и обожават да прекарват времето си с него. Баща ми по никакъв начин не е предизвикал агресията на младежите. Те просто е трябвало да набият някого. Той е с операция на окото и няма да може да си отваря напълно клепача. Синът ми е видял как го удрят с коляно в главата и вкарват очилата му вътре. Детето си е мислело, че ще ги убият. Казал е на дядо си да бягат", каза Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай