Синът на отвлечения Киро Киров лети с 333 км/ч (ВИДЕО)

Синът на отвлечения Киро Киров лети с 333 км/ч (ВИДЕО) | StandartNews.com

Сигнал за смущаващо видео, на което шофьор показва как се движи с над 330 км/ч по път в България, се появи в интернет. Сигналът е подаден от зрител на Нова Тв, който пише: „Предлагам на Вашето внимание един клип отпреди няколко години, на който ясно се вижда как българин вдига над 330 км/ч. На двупосочен път!"

От името на автора и другите качени от него клипове изглежда, че става въпрос за сина на отвлечения през 2009 г. Киро Киров", пише зрителят на Нова.

„Клипчето го заснех преди 4 години, когато закупих тази кола. Исках да го покажа на моите приятели. Идеята е да се види как ускорява една от най-бързо ускоряващите коли", поясни Иван Киров.

Той заяви, че може клипчето да е правено в Германия, където е разрешено да се шофира със скорост до 400 км/ч.

„Снимах това клипче за всички, които не вярват, че първото ми видео е истинско. Сега може ясно да видите, че колата не е на стенд, а на нормален обществен път. За нещастие двата дни, в които опитвах да снимам това видео, имаше силен насрещен вятър, който направи ускорението малко по-бавно, а също и много трафик. Освен това в първото видео много хора мислеха, че спирам на максимум, което не беше така, така че в това видео спирам от 333 до 0 км/ч, така че да видите как работят 400-милиметровите керамични дискове на „Ауди", пише потребителят на „Ютюб" Иван Киров под каченото от него клипче.

Иван Киров е син на известния български бизнесмен Киро Киров. Киров беше отвлечен през 2009 г., а синът му Иван придоби известност с кампанията по освобождаването му чрез събиране на откуп и участията си в медиите. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай