Синът на Ламбо гушка и целува непознати

Синът на Ламбо гушка и целува непознати   | StandartNews.com

София. Връщам се за постоянно в България. Ще гушкам непознати. Ще ги целувам, за да им дам енергия. Ще проповядвам бос, заяви в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия извънбрачният син на Стефан Данаилов - Владимир.

"Харесва ми да съм в дупки и кал. Трябва да вдигна българите. Всичко е в енергийната база. Бог е единственото нещо, което съществува. Като познаваш Бог, го усещаш", започна Владо Данаилов. Тогава водещият го предупреди за реалностите у нас, припомняйки му, че друг завърнал от САЩ се българин - знаменитият професор Ботьо Тачков, бе изяден в София от бездомни псета.

Обявяваният нееднократно за сектант Владо отговори: "Бог не е ли куче? Не е ли професор? Като умре човек, това не е ли Бог? Аз се радвам!" Помолен да уточни позицията си за зверското убийство, той добави едно "Браво", подчерта, че всичко е наред.

По повод отношенията си с биологичния си баща той заяви, че е наясно, че големият актьор не вярва в Бог. "Значи вярва в лъжата. Вярата в Бог сякаш не е на лицето му, не е в устата му. Все още не е сигурен, иска доказателства", Владимир призна, че Стефан Данаилов го е посъветвал да бъде по-конкретен в изказа си, за да не остави в хората впечатление, че е луд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Цецо
Коментирай