12:20 ч.

12.08.17

2 мин.

0

5

0

Симеонов смълча две заведения на Слънчака и арестува диджей

от редактор |

Симеонов смълча две заведения на Слънчака и арестува диджей

Вицепремиерът Валери Сименов продължи битката си с шума в Слънчев бряг. Той се похвали с нечувана акция. Ето какво написа Симеонов на страницата си във "Фейсбук"


В 1 часа през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РУП Слънчев бряг, където ги разделихме на две групи съвместно с г-н Рачев - заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен" на известната пазарджишка мутра Божо „Кравата". Заведението е имало над 20 акта за нарушения до снощи, но продължаваше да работи и да нарушава разпоредбите за шум.


Тази нощ обаче им бяха иззети музикалните уредби и пред слисаните погледи на собствените им охранители "Оксижен" прекрати работа. Установени са още нарушения на финансовата дисциплина от НАП, нарушения на закона за храните и наличие на нерегламентирани храни от Агенцията по безопасност на храните, нарушени изисквания за пожарна безопасност, липса на здравни книжки и трудови договори от Инспекция по труда, и други.


Заради отказ за съдействие и съпротива DJ-ят беше закопчан с белезници и прибран в районното за 24 часа. След като приключихме проверката на Оксижен и заведението затвори, мутрите внесоха нови апаратури. Изчакахме „възкръсналото" заведение пак да се напълни с хора и отново им иззехме аудио уредбите. По същото време, вторият екип проверяваше съседните заведения – известното със силното си озвучаване Съни Дриймс, като след това се прехвърли към друго скандализиращо обществения ред заведение на централната алея - Корнера.


Само за минути, двете огромни тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – 4U – тази нощ не работеше, като съмненията за теч на информация предстои да бъдат проверени. Държавата доказа, че когато имат политическата подкрепа, институциите не само могат да свършат работата си безупречно, но и го правят с желание и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от държавата на мафията. От тази нощ, битката за тишината ще бъде война. Следва продължение..."


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:59 · 12.08.2017
Пробвай да го направиш в някоя дискотека на ТИМ - а няма ли? Защо?
Потребител · 19:55 · 12.08.2017
На полицията надзирател от министрите ли и трабва за да си върши работата?
Потребител · 18:52 · 12.08.2017
Това се казва работеща полиция и държава.Не само да седят отстрани полицаите и да прибират заплати, а да поработват за тези заплати.
Потребител · 14:40 · 12.08.2017
Фeн сам на Гeрб и бат Боико,в началото биах много скeптичeн кам коалитсиа с патриотитe,но Валeри Симeонов,започва да ми харeсва колко e настапаталeн и бруталeн с мутритe!Тeзи мангали от Пазарджик и Бургас,нарeчeни мутри триабва да ги подгони ниакои с тварда рака!Всeки дeн тормоз и конфискатсиа на имушeство,триабва да им ср иззeмe всичко!
Потребител · 12:36 · 12.08.2017
Браво Валери,на следващите избори ще гласувам за теб и за патриотите!Най сетне след 100 години да се намери министър който го е еня за държавата и редът!!!Адмирации и напред,смачкай ги тия “божи“ крави!Прати ги в кланницата за суджук,мамка им мръсна,мафиотска!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент