17:40 ч.

02.01.18

1 мин.

0

0

0

Швейцария оборудва Перник с компютри

от Руми Борисова |

Швейцария оборудва Перник с компютри

Компютърна техника дари Швейцария на Перник за Нова година.


Подаръкът, приет от областния управител Ирена Соколова, е от Общината на Лозана и съдържа 60 настолни компютри, копирни машини и екрани, които са вторият транш за региона, получен със съдействието на Българо-швейцарската търговска камара и нейният председател Бони Бонев.


Преди това беше оборудван компютърен кабинет в Природо-математическата гимназия в града. Новата пратка от цифрова техника ще бъде разпределена между МБАЛ "Рахила Ангелова", ОД на МВР - Перник, общини и училища от областта.


Първият, получил дарение още преди празниците беше Църногорският манастир "Св. св. Козма и Дамян". Областният управител предостави на игумена на обителта архимандрит Никанор компютър и цветно мултифункционално устройство.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент