Сестрата на Бойко: Внучето ще се роди в София

Сестрата на Бойко: Внучето ще се роди в София | StandartNews.com

Внучето на Бойко Борисов ще се роди в София. Това разкри пред бТВ д-р Красимира Иванова, сестрата на премиера Борисов. Но уточни, че раждането няма да бъде в I-ва АГ болница "Света София", където работи тя.

"Нашето семейство, живот и здраве, ще се увеличи с още един член. Чакаме събитието, както във всяко българско семейство", добави тя. 

"А, аз знам за това от много отдавна. Все пак Венета е една прекрасна млада жена, която заслужава да стане майка. И да, ще помагам-като леля или като баба", разказа Иванова за радостната новина, с която се похвали наскоро Борисов.

"Не зная как новото бебе ще ме нарича", сподели с усмивка тя.

"На мое дежурство преди около 6 години се роди едно момиченце 560 грама. Беше много трудно- първоначално бе обявено,че се ражда мъртво дете, после го обявиха за аборт. Но ние не се отказахме в реанимацията, която беше изключително тежка.Това бебе се спаси. И сега е момиченце на около 6 годинки без абсолютно никакви последици, че е било родено с такова ниско тегло", разказа лекарката.

Д-р Иванова изтъкна, че отделението, в което работи, скоро ще бъде ремонтирано и с ново оборудване. И благодари на Столична община за отпуснатите пари от бюджета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай