Сестрата на Бойко: Напомних му да запали свещичка утре

Премиерът обикалял Банкя със семейния москвич още на 11

Сестрата на Бойко: Напомних му да запали свещичка утре | StandartNews.com

София. Когато вчера се чухме по телефона, казах на брат си, че ми предстои пътуване за поредните контролни прегледи, че в събота ще отида на гроба на моите родители, а той да не пропусне на 10-ти октомври да запали свещичка. Това каза сестрата на премиера Бойко Борисов - Красимира Иванова, в интервю по бТВ. В него разказа как продължава живота й след тежката болест. В началото на годината тя беше оперирана във ВМА от тумор на мозъка.

Тогава всичко се случи много бързо, въпреки че това нещо се е развивало в главата ми в продължение на няколко години, спомня си д-р Иванова трагичните моменти, в които болестта я поваля.

Бях на работа, прибрах се вкъщи, посегнах да взема една чаша вода в кухнята, когато получих гърч, а главата ми се обърна на една страна, получих и сърцебиене, казва тя. Красимира си помислила, че получава инсулт или инфаркт, защото преди време развила хипертония. Тогава тя решила да се обади на брат си Бойко Борисов.

Трябва да ви кажа, че в повечето случаи брат ми няма възможност да ми се обади веднага, а по-късно, понякога дори след часове, но тогава ми вдигна на половин позвъняване, спомня си Красимира.

Каза ми - какво става, цял ден си мисля за теб, разказва д-р Иванова. Тя му казала, че нещо се случва с нея, че все още може да говори, но не знае докога и го помолила да й помогне.

Сестрата на премиера сподели и някои весели случки от детството им.

Борисов се научил да кара автомобил още на 11 години и често задигал оранжевия „Москвич" на семейството, за да прави кръгчета из Банкя. Служители на реда пък се обаждали на баща му, за да го предупредят, че „колата му се движи из улиците".

Малкият Бойко завирал счупените си вагончета в дупки в земята, които сам изкопавал. "Когато го попитахме защо го прави той ни каза, че си сади вагончета, за да поникнат нови влакчета, разказа Красимира Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай