СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /27 май - 1 юни/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /27 май - 1 юни/ | StandartNews.com

До последната дата на този май активността на астрологичните аспекти не затихва. 31 май отбелязва поредна кулминация на неразбирателството между Слънцето и Нептун. Нищо чудно, че ще сме склонни да се самозаблуждаваме, а оттам да се поддаваме на чужди внушения, на нечии объркани идеи и идеологически схващания. Цитираният аспект поражда проблеми заради амплитудите, чрез които се изявява, водейки ни от необоснована еуфория до пълно самоуспокояване. Картината на природата също ще отговаря на обърканите ни мисли и очаквания. Ще има валежи и застудяване в края на май, нехарактерни за периода. Намусеното небе ще засилва негативните мисли. И това е достатъчно да подкопае доброто настроение.

През цялата седмица имаме малък помощник за справяне с битовизма и досадните задачи. Това е слабата, но хармоничната връзка между Слънцето и Уран. За разлика от горните планетни комбинации, тя няма нищо против да ни внуши, че разполагаме с достатъчно сили и енергия за започване на нещо ново. И защо не при положение, че към 1 юни можем да разчитаме на импулсите на Венера/Нептун, подсигуряващи верни предчувствия и вещи сънища. Хармонията във вибрациите на покровителката на любовта Венера и владетеля на морските дълбини Нептун дава размах на вашия артистичен и художествен талант. За да не го пропилеем по самозаблуди и нереални мечти, трябва да го впрегнем в работа. Всеки да определи къде той ще му е най-потребен в ежедневието и то от прагматична гледна точка. Сигурна съм, че ще се наблюдава превес на хармонията и на романтиката в отношенията между партньори в личния живот. Но и тук трябва да се внимава: не е редно да ставаме прекалено чувствителни. Това води до мнителност. Венера/Нептун в настоящата си връзка дават аспект, който подпомага дейността на политиците и на обществените фигури.

И на края непременно трябва да отбележа, че голямата опасност през следващите дни може да дойде именно през нашето собствено поведение. Ако сме прекалено доверчиви, ако се оставим доброволно да ни обработват и омагьосват, предразполагаме отсрещната страна към опит за измама.

Овен

Нова личност в живота ви

Вие сте избранниците на съдбата. Получавате подкрепа при затруднение и то без да сте я искали. Остава ви да направите нещо малко: на време да замълчите или да говорите единствено позитивни неща за заобикалящите. Така със сигурност ще избегнете сложния момент за взаимоотношения. На 31 май правилното и отговорното поведение настоява да не страните, а съзнателно да се сближавате с колегите, с новите съседи, с родствениците, с които до вчера сте имали препирни. Раздвижената атмосфера на вашата седмица ще доведе нова личност в живота ви. Поглеждайки към основните предупреждения в началото на текста, няма как да не ви напомня, че не е подходящо да откажете нейната протегната ръка, защото сега съвместната работа е най-добрият ви учител - ще си спестите грешки, погрешни заключения. Ако съдбата ви е подготвила подобна среща, значи можете да й се доверите.

Телец

На прав път сте, не се колебайте

Можете да си отдъхнете. През новата седмица имате възможност да се наслаждавате на постигнатото. Целите няма да изглеждат толкова далечни и непостижими. Планетните аспекти са се погрижили да се възползвате от тази глътка свеж въздух, а вие я поемете заедно с намерението да преобразите, да промените или да подновите нещо в своя делник. Ето защо няма как да не сте възторжени и ентусиазирани. Всяка стъпка, която правите, вече е била "преживяна" в съня ви или по време на състоянията на приятна летаргия. Благодарение съчетанието между Венера и Нептун, вие не изпитвате вътрешни колебания, не се терзаете с въпроса "Дали съм на прав път?", а действате. Не съжалявайте за предишните си планове, не се косете, че оставате един проект да отлежава, вие имате нужда да повярвате отново в собствените си сили и точно това трябва да направите, тръгвайки към нови цели.

Близнаци

Без неврози и еуфория

Завръщате се към себе си. Интересувате се от околния свят, търсите сродност, но сте заредени с желание нещата да стават по вашему. За целта притегляте като магнит чуждото внимание и търсите начин как да накарате другите да се концентрират върху личността ви. Мнозина ще намерят време да попаднат под светлините на обществения прожектор. Дано сте готови да посрещнете интереса подобаващо: предлагайте, променяйте и прекроявайте плановете си така, че колкото е възможно повече и за по-дълго време да сте в центъра на събития от делника ви. И най-важното: моля, забавлявайте се и не допускайте на 31 май и 1 юни мрачни мисли и необосновани твърдения да ви повлияят, да ви подтикнат да се откажете от идеята за съвместност при изпълнението на професионалните и служебните дела. Забранете си невротични реакции, както и необоснова еуфория да ръководят поведението ви.

Рак

Получавате очаквано предложение

Краят на май ще ви очарова. Предоставена ви е възможността да видите в нова светлина места, хора, идеи, събития. Не е необходимо да отидете надалеч, за да се случи това. Пътуванията и промяната на обстановката е препоръчителна, но само за онези, които нямат други планове или задължения към настоящия момент. Юни започва с предложения. Вероятно в мнозинството случаи те са отговор на вашите действия през дните след 20 май. Днес резултатите идват бързо. Ще останете учудени и от бързата реакция на отсрещната страна. Във втората част от седмицата изборът е във ваши ръце. Вибрациите на транзитиращите Слънце/Нептун са трудни за осмисляне, но веднъж оценени, те ви дават неочаквано и голямо предимство – позволяват ви да реагирате различно, непредвидимо и едновременно с това напълно съответно с промените в обстоятелствата от дните след 1 юни.

Лъв

Нептун отключва свежи заложби

Вие сте различни, вие се откроявате с решенията и най-вече с поведението си. В самия край на май вибрациите на Нептун "отключиха" заложбите ви. Мнозина ще се посветят или ще търсят всевъзможни начини как да се посветят за по-дълго на своето хоби. Не го приемам като бягство от реалността, а като начин да извадите от себе си енергията на творчеството, да намерите пролука за изявата й в прекалено подредения и рамкиран делник. Това е чудесен момент за онези Лъвове, които са се посветили на изкуството, на науката или на културата. Те няма да скучаят нито за миг, дори ще забравят за неуредиците и битовизмите. След този еуфоричен край на май идва необходимостта бързо да стъпите на Земята. Между 27 и 30 май ще е повече от наложително да сте готови хладнокръвно и без самозаблуда да оценявате събития, хора, предложения, както и вие самите строго да следите за какво мечтаете, на къде насочвате енергията на собствените си усилия. Моля ви, не отивайте твърде надалеч.

Дева

Опции за печалби

Семейството и семейните дела, общуването с близките ще са ваш приоритет през целия период. Вярно е, че делникът ви е натоварен, но това не отменя необходимостта да сте състрадателни и готови да помогнете. 31 май е денят, който ще изиграе ключовата роля за определяне на вашето отношение и място в едно партньорство. Събитие или разговор ще наклонят везните към вземане на решение и то ще е правилното на този етап. Началото на новия месец не е драматично, нито събитийно. Вие ще имате повече време за себе си. Някои могат да го използват, за да помислят за здравето и кондицията си, да променят своя дневен режим или да направят замислените преобразования в своя делник. Надявам се, че силните вибрации на Венера/Нептун, които ви звучат разбираемо, ще ви подтикнат към промените, за които дълго време не събирахте сили. Решението за подобна стъпка определено би могло да отвори нови възможности за печелене на пари, а извеждането им до финалната точка към 17 юни да подобри качествено вашите доходи.

Везни

Изяснете отношенията със статуквото

Твърде дълго и силно се съпротивлявахте на статуквото. Някой не желаеха да приемат, че правилата, обещанията и задълженията на брака, партньорството и семейството имат онова място в живота им, което им е отредило нашето общество. Смятаха, че така губят своята индивидуалност. Силата и неповторимостта й те защитаваха усърдно през последните няколко години и сега, в един единствен ден, 31 май, осъзнават, че са прибързвали в заключенията си. Напълно сте прави да ми опонирате, защото нещата в реалността не изглеждат така ясни и изчистени. И въпреки всичко, моля, помислете по въпроса днес и сега, защото от 1 юни енергиите на вашата водеща планета Венера ще отнесе мислите ви в друга посока и е възможно да не успеете да си дадете ясна сметка къде сте вие в тази ситуация.

Скорпион

Деликатно равновесие между дома и бизнеса

Краят на май ви заварва в специално настроение и в деликатно вътрешно състояние. Моят съвет е да отделите време за себе си, да се отпуснете и да разведрите мислите в главата си по начин, за който сте наясно, че действа ефикасно. На този фон някак от само себе си се появява и задачата ви да възстановите хармонията в семейно-домашните отношения. Не е необходимо да отделяте повече време за разговори и обсъждания, достатъчно е да вниквате в думите на околните и да осъзнаете, че те не очакват от вас чудеса. И всичко това има конкретна цел, защото само след ден-два, от 3 юни започва нов период с различни отговорности и вие трябва да сте в кондиция да ги посрещнете. Промените в обстоятелствата най-неочаквано ще ви позволят да осъществите конкретните си намерения по лесен и безболезнен начин, без да се налага да жертвате отново спокойствието у дома заради своите професионални амбиции.

Стрелец

Излишно е да се състезавате

Не е време да се отдавате на размисли и анализи за това какво сте направили, какво не сте постигнали и дали околните са с крачка, две или повече напред? Времето, което ще ви остане за свободни и волни занимания през настъпващата седмица, ви се предоставя от звездните обстоятелства за срещи, разговори, обмяна на информация и е редно да го използвате по предназначение. Вашата ясна и определена позиция по важните теми от ежедневието е нужна на хората. Те ще се сравняват с вас, ще се равняват по вашите стъпки. Непременно оценете отговорността и се включете активно в обществените процеси. Вероятно мнозина от вас - специално родените в края на вашия астрологичен знак /20 – 23 декември/, вече са го сторили и сега им остава да довършват започнатото. Освен това имате и конкретна причина да действате в синхрон с околните. Всички от Стрелец ще се нуждаят от хармония и спокойна атмосфера на работното място през дните след 1 юни.

Козирог

Изгответе документи за важни преговори

Краят на май е чудесен, спокоен и разтоварващ период за вас. Вие сте доволни от онова, което имате под семейния покрив, на което можете да разчитате в партньорството, както и на работното място. Може това чувство да е измамно и краткротрайно на фона на динамиката на делника ви, но е достатъчно силно, за да ви даде импулс за нови идеи и действия през тази преходна седмица. Намеренията ви са да печелите – пари от работата си, любов в партньорството и здраве, посредством подредена програма за деня. Не гледате далеч напред. Искате днес и сега нещата да са предвидими и да владеете не само своите емоции, но и да предугаждате реакциите на околните. И го постигате. Предлагам ви да се възползвате от тези си умения на момента и да насрочите важните разговори, преговорите и изготвянето на документите, съществени за работата ви именно за дните от 28 до 31 май включително.

Водолей

Ремонт вкъщи

Чувствате се натоварени и сте решени да си позволите няколко лежерни дни. Нищо чудно след натоварения и динамичен май. Месецът върви към края си, а характеристиките на дните 31 май – 1 юни позволяват да осъществите безпроблемно намерението си. Не се заблуждавам, че ще се оставите на течението. Докато тялото ви отморява, умът ви ще прехвърля варианти и идеи за промени в процеса на професионалните ви изяви. Мнозина ще правят планове за раздвижване на обществена си заетост, други – за това как да осъществят намисления ремонт на жилището си. Ще имате и по-смели намерения, но техният момент все още не е дошъл. След 1 юни въздействието от вибрациите на съчетанието Слънце/Уран ще развълнува вашия дух и ще сте склонни да давате повече емоционални, отколкото разумни оценки на действителни събития. Не позволявайте формата да ви заблуди по отношение на съдържанието. Възможно е някой да желае точно това.

Риби

Доверете се на предчувствията

Вашият дух е неспокоен. Не можете да се примирите с несправедливостите в действителността, непозволяващи на хората да постигнат онова, на което са способни. Днес вие сте борци за равноправие. Днес и сега намирате сили в себе си да се опълчвате, макар ви коства много. И въпреки, че го осъзнавате, към 31 май и отново след 1 юни няма да се въздържите да изразите ясно възраженията си. Нищо чудно от тези ваши реакции да има последствие – тайни или негласни споразумения ще излязат на бял свят. Но с това нещата не свършват. Отново вие сте тези, които трябва да намерят начин как да се преработи тяхната сила и как да се успокоят духовете. Но вие ще се справите, тъй като след 28 май планетно съчетание между Венера/Нептун, който е и ваш звезден управител, работят за вас. Доверете се на предчувствията си, не пренебрегвайте гласа на интуицията си и ще откриете изход във всяка ситуация. Към тях се присъединява Меркурий. В случая той се грижи за вашите добри и ползотворни професионални контакти.
Не пропускайте срещи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай