СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /18-24 ноември/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /18-24 ноември/ | StandartNews.com

Тръгнахме към този ноември с големи очаквания. Звездните аспекти обещаваха събития. Възможно е вече част от тях да са реалност. Със сигурност родените под знаците на Овен–Везни и Телец–Скорпион усещат повеите на новото или на различното. До 18 ноември включително е валидна силата на хармоничния аспект Сатурн/Уран. На няколко пъти писах за неговите възможности и техните проекции върху нашия делничен живот, които подхождат на графата "щастливо стечение на случайности".

В астрологията случайността не е на почит. Следователно трябва да кажа, че все още сме в полезрението на енергиите, които преобръщат нещата, докато ние правим планове.

Следващият период – до 24 ноември - е под влиянието на други хармонични аспекти. Към днешна дата те все още не са се развили. Остава ми да отбележа, че Меркурий отново се появява на сцената и носи предупреждения и нови възможности. Този път той ще изпълни своята ретроградна фаза върху територията на един зодиакален знака: този на Стрелец.

Важно е да се помни, че тук той разсъждава и търси основания за своите решения. За всички нас е от изключително значение да следваме своята програма от обмислени намерения, да не допускаме хаос в поведението, да не засягаме ничия чест, да не създаваме основа за интриги.

Както виждате, далеч съм от описанието на техническите проблеми, с които обикновено свързваме ретроградния Меркурий.

Овен

Бавно и без агресия

Небесните аспекти настояват да се успокоите. Изберете си цел, но не бързайте, не настоявайте нещата да стават сега и веднага. През нито един от дните не си позволявайте своеволно или агресивно поведение. В никакъв случай не насочвайте недоволството си към познати или непознати. Търсете прчините, разисквайте със себе си за техния произход и точка. Неочаквано разбирате колко ценно е онова, което притежавате и още повече ви се приисква да го задържите и да го притеглите плътно до себе си. Едва ли някой от вас ще изпита колебания да отговори на въпроса: какво е онова, което най-силно желая. Любовта и партньорството са ви най-важни. Виждам как залитате в тази посока, та чак забравяте да работите. Вярно е, че Венера и Марс се стараят да хармонизират отношенията ви със света, но не могат да напълнят джоба ви. Помислете над това на 22 и на 24 ноември.

Телец

Бъдете нащрек

Стартът ви в последната десетдневка от месеца е нееднозначен. На 18 ноември се очакват обрати. Бъдете нащрек. Причината е във вашата инициативност. Тя от своя страна е продиктувана от вътрешното ви убеждение, че трябва да влияете с всички сили на процесите. След 23 ноември трудности могат да се появят в личната сфера, най-вече при общуване. Тук се намесва Меркурий, които се подготвя за своята де юре фаза от поредната ретроградност. И вие трябва да я посрещнете: не настоявайте всички да ви разбират и да ви оказват внимание. Към момента заради намесата на Уран в конфигурация с Венера /и двете планети се помещават в знаци с "огнена" сетивност, която е твърде чужда на вашата "земна"/, се стига до конфронтации. Редно е да сте готови с резервен вариант - особено, ако подготвяте представяне на своя разработка, идея или проект - за да сте сигурни, че разбират правилно намеренията ви.

Близнаци

Запазете неутралитет и спокойствие

Предоставя ви се възможност да се изявите, да изтъкнете способности и да реализирате в практиката на живота своите качества. Преследвате неотклонно една цел – по-високи доходи, и сте готови на всичко, за да я осъществите. Планетните съчетания донякъде са на ваша страна. Но не разчитайте да е за дълго. Причината ще откриете във факта, че сте позволили да ви манипулират. Силното желание за успех ви е накарало да се уловите за сламка. Уран от знака на Овен е способен на подобни номера особено, когато силата му се стоварва през марсианските енергии. В тази борба вие трябва да запазите неутралитет. А за да излезете невредими, запазете и спокойствие. На 22 и на 23 ноември бъдете готови за сериозни разговори и за обсъждане на планове. Това са преломни дни, които определят пътя ви до края на годината.

Рак

Грабнете шанса с нов източник на средства

Предоставя ви се възможност за съчетаване на делнични ангажменти с часове за отдих. Или обратното. Денят намалява, а вие намирате начин да си подсигурите повече време за размисъл и анализ. Не се страхувайте, че така си губите времето. Дори се налага да преминете през етап на неамбициозност, тъй като съществува опасност да прибързате точно тогава, когато е важно да правите всичко стъпка по стъпка. А и е редно да използвате дните за построяването на стройна визия за бъдещето. Напомням: Марс и Уран са в играта и всичко е възможно. Напълно е реалистично зад завесата от неясноти и въпроси да се крие неподозирана действителност. В случая мнозина ще грабнат шанса, откривайки нов източник на средства. Равносметката им към 23 ноември ще е с положителен знак, а и ще отчетат, че имат на своя страна нови подръжници или единомишленици.

Лъв

Отдайте се на здравословен режим

Зорко следите действията на околните. Настоятелни сте и държите вашите препоръки по отношение на семейните дела да се спазват. Няма да се стърпите да реагирате болезнено на критика. Има изход от ситуацията. Предлагам ви да се посветите на дела, идеи и начинания, които да погълнат цялото ви внимание: изследвайте процеси, разнищвайте неясни казуси, разсъждавайте какво ви липсва, за да сте онези квалифицирани и перфекти специалисти, за които искате да ви приемат. Междувременно настъпи моментът да помислите как да укрепите тялото си, физическата си кондиция и как да си възвърнете тонуса си за справяне с делничното натоварване. Последните две дати, 23 и 24 ноември, са особено важни за избора на здравословен дневен режим. За предпочитане е сводобните часове да посветите на партньора, за семейни и домашни занимания. Избягвайте шумните места.

Дева

Взимате бързи решения

Нямате спокоен ден. Животът и делничната ви програма са напрегнати, изпълнени са със задачи. Надявам се да се доверите на разума си при определяне на целите, тъй като успехът ви днес изцяло зависи от посоката, в която ще отправите енергията си. Комбинацията между Слънце, Марс и Уран предполага да вземате бързи решения и да сте готови за изненади. За вас е важно да сте преди останалите на финалната права и не се замисляте какво ще ви струва. Прекрасна инициатива, въпреки че подобно поведение е силно уморително. Съветвам ви след 23 ноември да се заемете с разтоварващите занимания, набелязани преди време. В плановете ви за следващите дни трябва да фигурира време за активен отдих. По този начин не само ще укрепите духа и тялото си. Така ще посрещнете силни вирусите през сезона.

Везни

Спестете крайностите

Вие сте инициативни, но на моменти прибързани до непредпазливост. Не само се надявате, но и вярвате, че самостоятелно ще се справите по-добре с всякакви въпроси. Твърде непредпазливо. През тази седмица планетните вибрации не покровителстват самонадеяността. Те изискват да се ворят разговори, преговори – с близки хора, с колеги, със случайно срещнати, а не да се конфронтирате. На работното място сте готови също да действате авторитарно при опит някой да изрази съмнение в правилността на решенията ви. Не бъдете крайни, по-правилното е да се направите, че не забелязвате нечии прегрешения. Мнозина ще живеят през цялата седмица с усещането, че най-важното престои. В случая не мога и не трябва да подклаждам вашето нетърпение. Много скоро то ще се обърне срещу вас. Ясно е, че сте пред завършек на важни планове. Или ги приключвате, или забравяте за тях. Заамете се, но без напрежение и бързане! Иначе стават неизпълними.

Скорпион

Отбягвайте излишни дискусии

Вие гледате напред и не се задоволявате с малко. Имате на разположение прекрасни идеи, правите планове как да разширите контактите си. Не искате да се въртите в до болка познатите проблеми. С една дума онова, което имате, не ви задоволява, тъй като се намирате в период на преобразувания. Те текат в дълбочина под повърхността на отношенията ви с околния свят, защото са напътствани от звездни аспекти. В един момент ще разберете как да постъпите. Вероятно околните ще останат изненадани от реакциите ви. Планетните позиции позволят раздвижване, но изискват и да се подсигурите с време. Към 22–24 ноември стигате по необходимост до разговори, целящи изясняване на вашите позиции. Пригответе се да ви задават въпроси и да очакват отговори. И най-важното: по никой начин не повдигайте темите, за които предварително сте наясно, че ще предизвикат дискусии.

Стрелец

Подобрявате финансовото състояние

Краят на ноември съвпада със сериозен етап от професионалното ви развитие. Предстои подобряване на личното финансово положение. Датите, подходящи за вземане на важни решения в тази връзка, са 22, 23 и 24 ноември. Започвам така директно прогнозата си, защото тенденцията е важна и изисква да бъде добре осмислена. Какви да са вашите реакции ли? Те трябва да съответстват на вибрациите, послание към вас от конфигурацията между транзитиращите Слънце/Марс, Венера/Уран: бъдете готови да реагирате светкавично на предложенията, да ловите идеите още във въздуха. Вярно е, че наведнъж ще ви се струпат много задачи, но също така е вярно, че разполагате с потенциал да се справите. Предприемете реформи, преструктурирайте усилията си, но не си позволявайте да гледате на реалността от позицията на странични наблюдатели. Време е да оформите позиция по важните въпроси.

Козирог

Отложете важни стъпки

Всички дати от този ноември, които носеха критични вибрации, са вече зад гърба ви. Отпуснете се. Напрежението може да ви изиграе неприятна шега на 18 ноември – вместо да правите планове за уикенда, да се занимавате с грешки, допуснати през предходните дни. Не се предавайте, ако се наложи. Погледнете на това като на възможност да оформите документи, информация, проекти по правилния начин. 19 ноември е свързан с енергиите на ръководните постове, управлението и управляващите, а вие, Козирог, често сте сред тази прослойка. При положение, че това е вашият случай, не предприемайте важни стъпки, въздържайте се от важни решения. Колкото по-далеч стоите от конфликтите, колкото по-дипломатично предлагате да се решат споровете, толкова по-спокойна ще е цялата ви седмица. Напредък в професията не очаквайте, но поне няма да се появят проблеми.

Водолей

Влезте в обувките на дипломацията

Вие сте все така във фаза "подем". За тови ваш силен период - без да казвам приятен, отговорни трябва да държите връзките Сатурн/Уран. Веднага става ясно, че нещата не зависят само от вас и не са единствено във вашите ръце, след като тези два "общественика" са в битка. Вие само можете да спечелите от това. Наложете си да не правите никакви стъпки, които да са в нарушение или да възпрепятстват правилата. Това няма да ви помогне. Ако вървите по пътеките на дипломацията, Венера ще застане отново на ваша страна и след 19 ноември ще почувствате подкрепата й – ще придобиете популярност, ще влезете в кръг или общество, които са ви били цел или ще укрепите своите властови позиции, авторитет. Трудните ви дни ще са 23 и 24 ноември, когато Слънцето ще застане на позиции в Стрелец. То ще настоява вие да си дадете сметка за ценността на добрите съседски и колегиални отношения. Подкрепяйте обещанията си с жестове и конкретни дела.

Риби

Не вярвайте на всяко предложение

Предоставя ви се свободата да направите избор. Възможно е да сте уморени от свършеното през предходните дни от ноември, но това не трябва да стане причина за бездействие. Предлагам ви да се възползвате от затишието и да планирате разпускаща програма. Преди да тръгнете по този път, моля за малко внимание: не вярвайте във всяко предложение. Трябва да сте критични към онези, които обещават бърз и беузсловен успех. При вас сега нещата ще се случват стъпалообразно и няма как да се отзовете направо на целта, колкото и да ви се иска. На 19 и на 20 ноември трудно ще овладете желанието си да си сложите пръста точно там, където скърца. Опитайте се да не го направите –само във ваш интерес е. Казаното се отнася основно за сферата на професионалнато и за бизнеса ви, което трябва да ви подскаже, че на кантара са вашите приходи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай