СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /17 - 23 февруари/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /17 - 23 февруари/ | StandartNews.com

Малък сечко проявява своя характер по нетрадиционен начин. Първо се отпусна - температурите навън не бяха до този момент „зимни". От настоящата седмица метеорологичните условията се променят: очаква ни студено и неприятно време.

В астрологичната карта на месеца имаше сигнали за подобни атмосферни промени. Може би е добре да уточня, че астрологичният метод, използван за прогнозиране на метеорологичното време, се базира на ясни показатели. Един от тях е съюзът между транзитиращи Слънце и Нептун. Сега той се наблюдава към 18 февруари.
Следващото условие е аспект Слънце/Сатурн.
И двете са налични през периода. В добавка, Сатурн се намира в Козирог. Знае се, че когато той е на тази астрологична територия, времето се характеризира с „продължителен студ".
Като заговорих за аспекта Слънце/Сатурн, редно е да опиша още последствия от неговото въздействие. То ни предразполага към труд и търпение. В действията на отделния човек, както и на обществата като цяло се забелязва желание за съдействие.
Поведението ни се отличава с отговорно отношение към нещата и усърдие при изпълнението на задачите.
Седмицата / а и дните до края на месеца /е изключително подходяща за финансови операции. Едновременно с това, съчетанието Слънце/Нептун, което развива енергията си в рамките на периода, предполага и дори настоява, докато извършваме тези операции и транзакции да сме изключително внимателни, тъй като има реална опасност да попаднем в ръцете на измамници.
През периода се наблюдава и рязко влошаване на епидемиологичната обстановка. Възможно е плановете ни за семейни или други събирания да пропаднат поради обективни причини. Донякъде това може да ни послужи за чудесно оправдание в случаите, когато предпочитаме да се измъкнем, защото не искаме да сме там или не е задължително да присъстваме.
В личния живот срещите на четири очи ще успокоят отношенията с партньора, с близките хора. Не трябва да заставаме на воюващи позиции. Всички очакваме потвърждение за несъстоятелността на страховете си.
Причината да сме изнервени и неспокойни се крие в присъствието на звездни вибрации, подтикващи ни към ревност, страстна защита на своето виждане за нещата и света, на личната свобода и на проявленията на собственическия ни инстинкт.
Доминиращите енергии, идващи през дисхармонията Венера/Марс, се засилват към 23 февруари. Често се наблюдава как аспектът Венера/Марс може да ни изведе до абсолютни изненади на територията на любовта. Те са предимно нежелани, защото имат за цел да проведат тест за установяване на нейната сила и дълговечност.
Венера и Марс днес са истинската заплаха за мира в отношенията между партньори в брака, които не могат да преодолеят желанието си за свобода, която ги подтиква да излязат от връзката или от брака.

Овен
Тествате отношения и възможности

Ще започна с предупреждения. Седмицата, която започва, може да се окаже приятна, но и да се обърне срещу вас. По кой път ще тръгнете вие? Зависи от това дали ще съумеете да поставите под контрол своя неспокоен дух. Мнозинството от вас търсят и пробват нови възможности, тестват отношенията си. Само някои ще вземат правилните решения. Ще са онези, които позволят на промените да навлязат в живота им без да се съпротивляват, без да се противопоставят. Само тогава очаквайте новини за работа, възможности за уреждане на финансов или имуществен въпрос. И в личния план ще се чувствате добре. Ще разполагате с време, а и желание да обърнете внимание на партньора. Тъй като в атмосферата на дните превес имат недотам хармоничните планетни енергии, за да преуспеете и това се отнася за дейността ви на всички фронтове, е необходимо най-вече последователност и търпение.

Телец
В плен на силни емоции

Вие сте в плен на емоциите си. Чувствата и желанията ви управляват. Очаквате околните да го разберат и да се подчинят, защото можете да ги убедите, че сте напипали пулса на деня. Направо не е за вярване колко сте наивни! Или? Наясно съм, че към момента се ориентирате в сложните плетеници на взаимоотношения по зависимости, за които само вие сте наясно. Околните са в неведение и оттам извират проблемите. Предлагам ви да запазите мълчание и да не издавате своите намерения поне до 24 февруари. Денят 23 февруари е трудният момент от периода и предполага да изключите от програмата си провеждане на делови разговори, преговори. На 21 и на 22 февруари преценявайте кому да предложите партньорство, с кого да продължите да работите. Направете го без емоционални оценки, без да влизате в спорове по изясняване на позиции и се постарайте да гледате действителността в очите, дори да не ви харесва.

Близнаци
Забавете темпото

Конкурентните отношения Венера/Марс са много важни за вас през следващия период. Те ви подтикват да действате и искате всичко да става бързо. В действителност обаче нещата няма да изглеждат така. Ще трябва да се задоволите със събиране на информация и с нейната обработка. Моля, без конкретни действия и решения поне до 23 февруари. Напрегнатият аспект между Венера и Марс придава чар на вашите светски изяви. Не спирате да се оглеждате за нови приключения и не криете, че не желаете да скучаете. Мислите ви летят напред, рисуват пъстрото бъдеще. Всеки от нас има нужда от моментите за мечти. Сега е дошъл вашият ред. За съжаление, седмицата очаква от вас да се справите с друг вид ангажименти: писмени дела, подреждане на кореспонденция, обработване на информация. Докато ги извършвате, отваряйте си очите на четири.

Рак
Заложете на обществени контакти

Започвам с информация: планети от близък порядък до Земя - Венера и Марс, заедно с аспекти на Слънцето с отдалечените / Сатурн и най-вече, Нептун / ви поставят в необичайна ситуация. И как да е друго, когато Марс все по-често привлича вниманието ни с настоятелното желание да ни подтиква към лична изява в общественото пространство. Точно това се случва с вас. Марс се грижи да имате работа и ви подтиква да развивате контактите си и с това да уплътнявате своята делнична програма, където няма да остане място за приятни или интимни преживявания. А в същото време, вие настоятелно търсите нечие внимание, проявявате засилен интерес към другия човек и сте готови на инициативи за задълбочаването на връзките в семейството и по отношение на приятелствата. Това няма да остане незабелязано. Още на 17 и 18 февруари срещите и разговорите се насищат с идеи и намеренията в посока задълбочаване на отношенията.

Лъв
Запазете спокойствие

Надявам се да умеете да се владеете. Особено чувствата си. Седмицата има буен, а на моменти и непредвидим характер. Всичко ще се случва бързо, докато подчинявате намеренията си на емоционалните предпочитания. Преди да им позволите да променят установени параметри, защото и това може да се случи, постарайте се да си преговорите какви са целите и очакванията ви. Въздръжте се от решения на 20-21 и на 23 февруари. От 17 до 20 февруари се пригответе да обсъждате надълго и нашироко актуални семейни и имуществени въпроси без да се опитвате да налагате своето мнение. Сега, поради присъствието на аспект между Слънцето/Сатурн, вие трябва да се стремите към уталожване на неразбирателствата във фамилията и да не вземате ничия страна. Не си затваряйте очите за проблемите. И в същото време, не си позволявайте да изказвате крайни и силно субективни мнения. Това само ще задълбочи неразбирателствата.

Дева
Не губете връзка с реалността

Отворени сте да приемете различното, новото. Непознатото ви омагьосва и ви прави неспокойни. Искате да знаете повече, за да сте съпричастни с онова, което се случва по света. Нищо чудно, че променяте реалността на своя делник и тръгвате да пътувате, правите първи стъпка към нов контакт. Някои от вас ще си преведат вибрациите, идващи от страна на аспект Венера/Марс като подходящо условие за реализиране на намеренията в лично-частния живот: увеличават се срещите с цел, изясняване на отношения, споделяне на чувства и желания. Други ще търсят възможност да се "раздвижат" с курс по танци или да се отворят към външния свят, записвайки езиков курс. И все пак, не забравяйте за реалните задачи и задължения. Делникът настоява да сте в час на 21 февруари, когато ще се наложи да си впрегнете ума в разгадаване на спорен казус.

Везни
Умно с новите провокации

Вие търсите нещо друго, нещо повече от онова, което вече имате. Особено придирчиви сте към хората и не се задоволявате с обичайните разговори, искате общуването да се превърне в нещо повече – в предизвикателството, което да провокира фантазията ви, подтиква ви да се почувствате важни и значими. Стремежите ви провокират много нови моменти не само на територия на настоящата седмица. Засега те ще са най-вече в сферата на професионалната изява. Служебни и бизнес интереси ви отвежда далеч от обичайните места и ръководят плановете ви не само за периода. Преди да направите крачката към решението, съветвам ви да преценявате внимателно дали сте в състояние да си позволите разходите, които тя предполага. До 23 февруари се налагат още ограничения: пазете се от интриги. Не си губете времето в празни приказки, ако искате да съберете мислите си, преди да продължите напред. За целта се възползвайте от единствения спокоен ден, 17 февруари.

Скорпион
Духовни изпитания

Вие сте активни, вие чувствате, че живеете. Възможно е същото да усещат околните и поради това търсят все по-често вашата компания, съвет, подкрепа. Имате и с какво да се похвалите и какво да покажете на света, защото цените семействеността, търсите начин да уплътните хармонията в брака и партньорството и правите най-доброто за децата си, застанали пред важни житейски решения. Всичко казано до тук се отнася и за вашата любов. Май, трябва да ви напомня, че съществуват неща като "любовна магия", но дали няма да е късно? Съществува опасност да потънете в дебрите й, ако след 21 февруари вървите по петите на огнения плам, който извира от сърцето ви, съчетанието Венера/Марс допълнително го разгарят. Нека всеки прецени дали има сили за подобно емоционално и духовно изпитание. На 21, 22 и на 23 февруари срещате нови хора и е важно да им отредите подобаващото място в своя живот.

Стрелец
Епизодични разочарования

Не сте предпазени от случването на недоразумения. Някои ще преживеят разочарования в любовта. По-важно е, че не обръщате внимание и мислите за бъдещето, правите планове и търсите потвърждение за тяхната правота и навременност. Както сами разбирате, рамките на периоди са тесни за намеренията ви и не могат да спрат полета на въображението ви, особено, ако сте преценили, че точно това е верният и прекият път до преследваната цел. На околните им става ясно / да се надяваме, че ще проявят повече разум, че вие следвате своя програма и че не може да се очаква да се съобразявате с техните настроения. Същевременно, сериозната енергия, излъчвана от съчетанието Слънце/Сатурн, втвърдява тона ви и на моменти вие ще стряскате дори близки хора със строгите си забележки и критики. Осъзнавате, че не ви трябват разправии, а още по-малко конфронтация, поради което ви предлагам на 17 и на 18 февруари да се оттеглите от шумните светски срещи и изяви.

Козирог
Време е да разпуснете

Напоследък действате и работите много. Може би сте преуморени и затова не изпитвате удовлетворение от стореното? За всичко си има обяснение и ще го узнаете през новата седмица, подвластна на съчетанието на Венера/Марс. Установявате, че с големи усилия сте постигнали резултат, но също така, заключавате, че е крайно време да признаете, че не всичко се измерва с пари. Дните предполагат разпускане. Вие можете да си позволите повече отдих и по-малко задачи. Ограничете се в програмата си за 22 и 23 февруари с кратки и съдържателни срещи за обмяна на информация. Тя е важното звено, което може да ви ориентира вярно в потока от съобщения и предложения, за да не се изгубите в делнична суматоха. По-важното в този случай е, че така позволявате на подсъзнанието си да отпочива, а на тялото да се зареди с полезна енергия.

Водолей
Мислете повече за себе си

Вие сте на нова мисловна вълна. Тя ви отвежда надалеч. Правите планове за бъдещето и сте по-смели. Няма как да не е така, когато Сатурн, управителят на времето, и Венера, която отговаря за парите и любовта са в действие. Смятате, че е крайно време да мислите повече за себе си и да си подсигурите комфорта на живот и общуване, който заслужавате и който съотвества на положените усилия. Разместванията на небосклона подчертават вашата индивидуалност. Ще се отличите с изказванията си на общия фон, ще се откроите сред множеството. Задължително се съобразете с мнението на близките си или ги уведомете навреме за намеренията си. В противен случай, ще се наложи да уталожвате недоразумения. Зарадвайте се на вътрешния си подтик към усамотение за лични занимания на 21, 23 и на 24 февруари като предпазна мярка, предохраняваща ви от празни или неприятни срещи.

Риби
Промяна и неочаквани срещи

През настоящата седмица нищо не е в състояние да ви отклони от целите, въпреки че не говоря за присъствие на аспекти, които да ви подпомагат, да ви гарантират спокойствие. Въпреки това, вие се движите почти безметежно, на моменти сте безразлични към суматохата на деня. Присъствието на аспект Венера/Марс влияе положително на настроението ви. Не се колебайте да общувате, да търсите нови контакти в социалните мрежи. Престрашете се да допуснете до себе си хора, които не са от познатия ви кръг, но помнете, че ги проверявате, а не им се доверявате. Някои от вас ще си позволят откровение пред някого, други ще припознаят в една връзка нещата, които ги правят щастливи. Вероятно, всичко това ще провокира родените под знака на Риби да се променят. През дните от 20 до 23 февруари реализирате смислени разговори в семеен или в по-широк фамилен кръг. Възможно е, междувременно, да пристъпите към уреждането на имуществено-парични въпроси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай