СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /10 - 16 март/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /10 - 16 март/ | StandartNews.com

Седмицата започва с хармонични аспекти. Ще усетим облекчение след напрежението в атмосферата през предходните дни. Най-напред подобрение ще отбележи метеорологичното време-ще е приятно за разходки. Аспектът, който донесе чувствителното подобрение на климата, е връзката Марс/Уран. Всъщност той е далеч по-многостранен, често е и непредсказуем. Основно той ще се прояви при хората, родени под трите астрологични знака на Огъня – Овен, Лъв и Стрелец. Ще ги отведе до нови идеи. Те ще включват предложения за пътувания или за разнообразяване на свободното време. Вероятно ще дочакат предложение за нови професионални изяви, които ще раздвижат професионално-служебните им занимания и реализация.
 

Всички останали представители на Зодиака също попадат под въздействието на вибрациите, идващи по линията на връзката Марс/Уран.

Мнозинството ще изпитват желание да повишат своята физическа активност, да участват в състезания и надпревари, да тренират или да спортуват.

Едновременно с Марс и Уран върху атмосферата на периода влияние ще окажат Меркурий, Венера и Сатурн. Ще го усетим по ведрия тон на собствените си мисли и по начина, по който с лекота и оптимизъм се хвърляме да решаваме казуси, от които до вчера ни се изправяха косите. Описаната тенденция е най-силна на 11, 12 и 13 март, които са и най-активните дни от седмицата. Редно е да се използват за реализацията на намеренията ни, които отлежават или за онези, за които са ни потребни много и/или дълготрайни усилия.

За щастие, през седмицата любовта и чувствата не са отведени на заден план. Те ще пораждат идеите и ще ни зареждат с енергия. Недвусмислено ще са видни техните сенки във всички наши действия, тъй като ще ни мотивират да търсим, да се надяваме, да променяме.

В резултат на събирателните сили от въздействието на планетите в делника ни има задълбочени разговори и дискусии. Ще ги водим вкъщи, ще беседваме с партньора и по-често от обичайното ще се запитваме дали сме именно с човека, който ни обича. Очакваме отговора да е утвърдителен. И все пак, нека да направим разликата: Периодът е подходящ за активни лични и интимни отношения, но не и за насрочване на дата за годеж или сватба.

Овен

Бъдете нащрек

Вие знаете какво искате и сте наясно с възможностите си, но това не означава, че на околните им е лесно да се разберат с вас. Те следят успехите ви, но не знаят дали те ще имат полза. Нащрек са и дори са леко притеснени. Ако не искате да се задълбочават кризите в отношенията, засилващи разделението и неразбирането /вие и светът сте от двете страни на барикадата/, моля, поемете дълбоко въздух и на 11 март прегърнете идеите, които ви се предлагат. Едва след това започвайте дискусия. На 13 март не показвайте излишно чувствата си. Това може много скоро да се окаже проблем. Някой ще реши да използва слабото ви място. След като се погрижите да е защитен гърба ви, до края на периода се наслаждавайте на способността си да извъртате така нещата, че все да сте прави. Оставете си най-вече време за лични разговори и срещи.

Телец
Не се страхувайте от промени

Раздвижената атмосфера на вашата седмица може да ви поведе по нови пътища. Промените ще са изненада и то не само за вас. Решенията, които ще вземете, ще променят и други съдби. Има едно „но". Напълно реалистично е да не разберете веднага какво сте предприели и до какви резултати ще ви отведе. Това не е толкова важно. Друго е главното - да не се страхувате. Резултатите от действията си днес ще осъзнаете до месец и половина-два. Ако задълбочите мислите си в тази посока, ако не се спрете поради неяснотите и си кажете, че трябва да напътствате живота си, ще установите дали сте готови за промените. Поемете дълбоко дъх. Това е само сценарий. Възможно е да има и друг път за овладяването на влиянията от аспекта Марс/Уран. Планетните аспекти са се погрижили да ползвате днес интелектуалните си възможности, за да подобрите своя живот утре.

Близнаци
Повярвайте отново в себе си

Няма как да не сте възторжени и ентусиазирани по време на ежедневните си занимания през дните от 10 до 16 март. Всяка стъпка, която правите, е в желаната посока. Благодарение на съчетанието между вашето рождено Слънце и Венера, не изпитвате вътрешни колебания. Социално и обществено активни сте, което е по ваше изрично желание и ви носи удовлетворение. За вас усамотението днес означава безсилие. Не съжалявайте за предишните си планове, не се косете, че оставате един проект да отлежава, а се впускате към други – и без това имате нужда да повярвате отново в себе си. За да се случи всичко това, вие имате нужда от стимул. Той се казва любов, придружена и подкрепена е от присъщата ви любознателност. Представяте си как привличате погледи. Така е. Надявам се, че знаете какво правите, защото вниманието на околните е концентрирано върху личността ви.

Рак
Без мрачни мисли

Посрещнете седмицата с убеждението, че ще е интересна и динамична. В крачка променяйте и прекроявайте плановете си така, че колкото е възможно повече и за по-дълго време да сте в центъра на актуалните трансформации. И най-важното: моля, бъдете дипломатични. От 10 до 13 март не си позволявайте мрачни мисли. Причините: натъквате се на подводни камъни в професионалните контакти, на които сега обръщате по-сериозно внимание, защото смятате доверието и лоялността за сигурната основа, върху която да стъпвате през напрегнатия делник. Не се влияйте. На 14–16 март околните ще оказват умишлен натиск върху вашите решения. Вие ще го усещате като заплаха и отвръщате с безпокойство. При положение, че Марс/Уран не играят от вашия отбор, остава да ви препоръчам съсредоточаване върху отношенията с близките хора. Управлявайте ги така, че да няма конфликти.

Лъв
Отдайте се на хобито си

Вашата седмица ще се отличава със своя делови характер. С напредването на дните, вие се приближавате към вече поставените цели. Предоставена ви е възможност да реализирате усилията, с които се отличаваше вашия професионален живот между ноември и настоящия момент. В тази сфера от делника сега имате усещането, че сте превалили планината. Вече е възможно да погледнете напред и да заложите нови цели. Добро съвпадение е фактът, че март разкрива повече благоприятни аспекти на транзитиращите планети към рождения ви знак. Пазете се обаче от пресилване и преумора. Те са вашите врагове. Наложете си да планирате повече свободно време в програмата си и да помислите за развлекателни занимания. Венера е изключително благо настроена към вас и това ще се почувства още на 10 март и 11 март: чудесен момент да се отдадете на хобито си.

Дева
Разпускайте с кеф

Странни преживявания ще имате през идващите дни. Вие планирате и очаквате едно – случва се друго. Но това не трябва да ви плаши, тъй като промените ви инициират да учите и знаете повече, дават простор на любопитството ви. До къде да го разпрострете, за да промените делника си? Отговорът на този въпрос е поставен под пряка зависимост от индивидуалните възможности и обстоятелствата, при които всеки от вас живее. Може би отдавна не сте си давали сметка колко силно вашата воля може да влияе върху избора и решенията ви! В рамките на периода има място не само за сериозни дела. Предлагат се и уникални възможности да разпуснете. Тялото и духът ви имат нужда от това. Липсата на достатъчна концентрация би обрекла усилията ви на провал. За да я укрепите, използвайте свободните си часове през периода от 10 до 13 март.

Везни
Изкушени сте от нови идеи

Настроени сте за промени и ще ги търсите. Различни ще са посоките, в които ще тръгнете. Решението за това е изцяло под контрола на личната ситуация. Едни предприемат стъпки за подобряване на бита, търсят начин да подплатят желанията си финансово. Тази цел ги подтиква да подават документи за работа, да четат обявите или се готвят за конкурси. Други ще вземат решение за пътуване, чиято цел отново е проверка на условията. Всички тези активности не изместват от мислите ви грижата за семейството. Бих добавила, че тя е основна за всички представители на знака. Самата мисъл за добруването на тази малка общност ви вдъхновява за добри намерения. А тях ще реализирате в професионалната сфера. 12 и 13 март са дните, на които можете да разчитате за важни стъпки там. Събитие или среща ви поднасят на тепсия нови идеи. Вие няма да се поколебаете да ги прегърнете.

Скорпион
Избягвайте сблъсъци

Вие имате подход към хората и знаете кого как да предразположите. Интересни професионални срещи се очертават за 12 и 13 март. Те са резултат от влиянието на Плутон, което ще усетите като непреодолимо желание за справедливост. Ще се изненадате как тази планета ви подтиква да оценявате ситуациите не само от гледна точна на личния интерес. Мнозина ще вземат решения, които ще са в състояние да подпомогнат постигането на компромис между непримирими страни в спора. Със сигурност ще приложите своите дипломатически умения и вкъщи. Там ще се наложи да изясните важна тема или спор, чието червейче подкопава спокойствието между стените на дома. Някои Скорпиони ще оценят колко ценна е подкрепата на колегите. Ще предпочетат общия път пред противопоставянето. Накрая, убедена съм, че седмицата ви ще завърши не само успешно, но и спокойно. Осъзнали, че сте постигнали синхрон между желания и реалност, успокоени ще си позволите разпускащи занимания.

Стрелец
Разкрийте чувствата си

Не се чувствате в кондиция. Ако търсите причината, тя е в отношението на Нептун и Меркурий към вашия зодиакален знак. По-често, отколкото ви е приятно, изпитвате умора и/или досада. Раздразненията зачестяват и ви пречат да приключите навреме започнатото. На 10 март мислите ви забиват в размисли за любовта. Смятате, че неудовлетворението ви е отвело до тях. Може да се погледне другояче: Венера се опита да повдигне завесата, зад която вие така старателно криете чувствата си. Ще се изненадате, че отблъсквайки разговорите за професионални дела и пари, вие с удоволствие давате ухо на теми, които дискутират близостта между хората или търсят решения за изваждането на скуката и отчуждението от партньорските взаимоотношения. С други думи, готови сте не само да се вслушвате в съвети, но и самите вие активно да подпомагате опитите на другите да изравнят тона във връзката /не е задължително тя да е с интимен характер/ или в брака.

Козирог
Интуицията да ви води

Подчинявате програмата на желанието да се реализирате професионално. Има защо да го правите. Седмицата е успешен период, даващ тласък на кариерата. Мнозина ще открият именно сега своя професионален път. Други ще започнат нов бизнес, който ще промени живота им. За да успяват в тази посока, всички от Козирог ще се нуждаят от хармония и от спокойна атмосфера вкъщи, в партньорството през дните. За вас няма нищо по-важно от усмивките на децата, прегръдката на партньора, родителя. Анализът на вашата седмица подсказва, че интуицията ви работи на пълни обороти и вие не само можете, но и трябва да й се доверявате, когато става въпрос за планиране. Времето, което ще ви остане за свободни и волни занимания, е ограничено. Предначертайте и подредете програмата си за 10 и 11 март до последната подробност, за да намерите време за хобито си.

Водолей
Внимавайте за нелоялни партньори

Март ще е натоварен период. Задачите стават повече към 14-ти. Подредете в стройна линия ангажиментите и се погрижете всички те да бъдат изпълнени, а не претупани. От това как ще се справите с предизвикателствата /най-вече, професионалните/ през тази част от месеца, залагате параметрите на своите приходи до началото на лятото. През седмицата имате възможност също за важни решения. Казвам, че са важни, тъй като тяхното отражение стига до дните около 23 септември. Оставам на вас да прецените как да действате. Какъвто подход да изберете, не трябва да забравяте да си отваряте очите на четири заради опасността от нелоялни партньори или интриги. Не си позволявайте спор, непретеглена изява на чувства. Те ще са изцяло в ущърб на вашето спокойствие. Вместо това, почерпете от енергията на Венера, която ви зарежда с ентусиазъм и ви отваря очите за нови идеи.

Риби

Прекроявате програмата

Чувствате се претоварени, но не знаете как да се измъкнете от капана на увеличаващите се отговорности. Именно през почивните дни - 10 и 11 март - помислете как да реорганизирате работа си. Опасявам се, че дори да не искате, ще ви се наложи на няколко пъти в последния момент да прекроявате програмата си, за да вместите в нея промените, наложени от обстоятелствата. Характеристиките на дните 13–16 март позволяват навлизането на енергиите от аспекта Марс/Уран в делника ви, а с тях и на объркани и неясни съвети, на желания, които не са в крак с реалностите. Мнозина ще се размечтаят, без да си дадат сметка за възможностите си. След 14 март въздействието от вибрациите на Плутон върху вашия знак ще е в състояние да развълнува вашия творчески дух и да го отправи в нестандартна посока: мнозина ще насочат усилията си към обществени каузи и ще се почувстват полезни и доволни от онова, което могат да сторят за хората в затруднение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай