Сдружение "Маринела" облече абитуриентите от каменоделното училище в Кунино

Сдружение "Маринела" облече абитуриентите от каменоделното училище в Кунино | StandartNews.com

Поредната инициатива на Сдружение "Маринела" се посвети да намери костюми за абитуриентите от единственото каменоделно училище в България. Сдружението обедини хотел "Маринела", изявени български дизайнери и марки, звезди и бизнесмени, които заедно успяха да създадат един незабравим празничен ден на младежите.

Вече 3-та година хотел "Маринела" организира абитуриенски балове за учениците от каменоделното училище в Кунино. Административният директор на Сдружение "Маринела" Ангелина Ангелова и един от радетелите на каузата Рачо Кисьов, споделиха, че абитуринстката нощ е минала с много вълнение, а завършилите са изключително доволни и щастливи от празненството.

Арт-директорът на модна телевизия Code Fashion Антон Узунов, подкрепен от три водещи български марки се погрижи младежите да изглеждат блестящо в стилни костюми. Бизнесменът Даниел Бачорски и българската тенисистка Цвети Пиронкова също се включиха и помогнаха за закупуването на официални облекла за бъдещите студенти.

Рачо Кисьов сподели огромното си впечатление от таланта на децата и изключително трудното изкуство на скулптурата с камък, с която се занимават в училището в Кунино.

Зрелостниците се връщат в Кунино веднага след бала си, за да подготвят предстоящата изложба, отганизирана ежегодно от Министерството на културата - Национален младежки конкурс за изящни, приложни изкуства и дизайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай