Само семейството почете Емил Кюлев

Само семейството почете Емил Кюлев | StandartNews.com

"Емил Кюлев е напълно забравен от богатите и известните си приятели - хората, на които е помагал, и жените, които е обичал". Това коментираха роднини на убития банкер в деня на годишнината от убийството му. Само най-близките му роднини присъстваха на панихидата на гроба му, въпреки че тя беше обявена предварително в национален всекидневник.

Емил Кюлев има три деца. Синът му Александър от първия брак на Кюлев е на 27 години и се старае да поддържа паметта за баща си жива. Другите двама синове на банкера - 11-годишният Никола и 13-годишният Емил, са от брака му с Весела. Вдовицата и двете момчета от години не са идвали в България, твърди "Блиц".

Преди дни пък Александър дари терен за 450 000 лева на футболен клуб "Левски". Старото изкуствено игрище беше изцяло подменено. Скамейките и осветлението са от клуба. Жестът на Кюлев-младши към "сините" не е случаен. Александър израсна в школата на "Герена" заедно с таланти като Божидар Митрев, Ивелин Попов, Влади Гаджев, но не стигна до мъжкия футбол, съобщи още "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай