Рускиня закла бившия си мъж след запой

Рускиня закла бившия си мъж след запой | StandartNews.com

Карина и Мишо гуляели с парите от кръвнината за прегазената й дъщеря

Кървава семейна драма помрачи първия школски звънец на петокласник от Варна. 11-годишният Николай е поверен на "Социални грижи" и е настанен в интернат, след като майка му е в ареста с обвинение за тежко убийство, а баща му, жертва на престъплението, е мъртъв.

Кървавата трагедия между бившите съпрузи Карина и Михаил се разиграла след поредния як запой и шумен скандал в петък вечерта на ул."Петър Райчев" в апартамента на първи етаж на блок 3, вход Д. 61-годишният мъж бил открит с 4 прободни рани в жилището. 45-годишната рускиня Карина била задържа за 72 часа, повдигнато й е обвинение за убийство. Процесуално-следствените действия се извършват под ръководството на наблюдаващия окръжен прокурор, гласи официалното съобщение от ОД на МВР Варна.
Въпреки развода Карина и Михаил често се събирали, за да пият, разказаха ужасени от случилото се съседи. Във фаталната петъчна вечер от апартамента се чули отново скандали, викове и обиди, почти приглушени от силната музика, която двамата на маса обичайно надували.

Чух трясък от стъкла

след което затишие и отново гръм от счупени бутилки", разказа жена от съседния вход, където Михаил Колев живеел в апартамента на сестра си Светлана. След това съседката излязла и видяла събрани много хора, линейка и полицейски коли. Докторите от "Спешна помощ" само установили смъртта на заклания мъж. Според свидетелите, Михаил бил наръган на 6 места, а кръвта му шуртяла и оставяла следи в целия апартамент. Сигналът на тел. 112 бил подаден от самата Карина.
По това време синът на разведеното семейство играел с приятели на площадка пред блока и разбрал какво се е случило, след като видял линейките и полицията. "Майка му ме извика да си поиграем с Ники около 15 часа у тях, постоях за пет минути. Родителите му вече

пиеха поредната бутилка вино и бира

разказа деветокласник, който е приятел на момчето. Майката не работила нищо, стояла у дома, за да наглежда Ники, защото имал психически проблеми и бил хиперактивно дете, твърдят съседи от входа. Жената се издържала с пластмасови бутилки, които изравяла в кофите за смет и предавала на "Вторични суровини". Харчела и парите от получено голямо обезщетение за смъртта на 16-годишната си дъщеря Миглена от предишен брак. Преди 7 г. момичето загинало в катастрофа в чужбина и виновникът за смъртта му платил 240 000 лева кръвнина на майката, казаха още съседите.

Не, не, брат ми е жив!

не можеше сякаш да повярва на официалното съобщение за смъртта му сестрата на Михаил - Светлана Колева. Жената не беше на себе си и според живеещите във входа тя също имала психически проблеми. Светлана довери, че се страхува за живота си, майка й също починала при трагични и неизяснени обстоятелства, сега получавала и тя заплахи.
Убитият Михаил работил до края на август в охранителна фирма, но през последните дни бил забелязан да гостува често на бившата си жена и да надигат с нея бутилките.
Всъщност от страх треперят всички живеещи в блока, очаквайки, че в съда може да изкарат Карина луда и да я пуснат на свобода. На всички са дотегнали нейните пиянски нощи, макар че едва от 2-3 месеца тя живее тук.
Днес изтича 72-часовият арест и жената трябва да бъде изправена пред съда по дело за мярката й за неотклонение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай