Рецидивист намушка 10 пъти с нож бившата си съпруга (ОБНОВЕНА)

Рецидивист намушка 10 пъти с нож бившата си съпруга (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Лекари се борят за живота на 27-годишната Галина

Рецидивист, излязъл наскоро от затвора опита да умъртви публично бившата си съпруга. Кървавата трагедия се разигра посред бял ден на паркинг в бургаския комплекс "Славейков", близо до блока, в който живее жената.

27-годишната Галина е била нападната неочаквано и не успяла нито да избяга, нито да извика за помощ. Тя отивала на работа към мола, когато насреща й изскочил разярен бившият й съпруг. 33-годишният Ивелин Ц. държал в ръката си нож, с който започнал буквално да я коли. Намушкал я над 10 пъти където свари, после я оставил да лежи окървавена на улицата и избягал. Галина успяла със сетни сили да пропълзи няколко метра и изпаднала в безсъзнание. Човек от квартала забелязал окървавеното й тяло и повикал спешна помощ.

Тя е била настанена незабавно в реанимацията на бургаската болница в изключително тежко състояние и голяма загуба на кръв. Повечето от ударите с нож са попаднали в гърдите и корема. Докато лекарите я подготвяли за операция, Галина дошла за кратко в съзнание. Тя обаче категорично отказала да каже кой я е нападнал, вероятно от страх, че бившият й ще се върне да я довърши.

Няколко часа след опита за убийство полицаите са разкрили и задържали извършителя. Униформените са го намерили да се крие в частен апартамент в комплекс "Изгрев", който наел преди дни. Бившият съпруг на жената Ивелин е рецидивист. Излязъл от затвора само преди два месеца и още в първия ден на свобода се заканил, че ще убие Галина. Двамата имат малко дете, за което се грижи майката. Бургаските лекари се борят за живота на младата жена, чието състояние остава критично.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай