Residence Von Goldenburg с приз за отличните си туристически услуги

Residence Von Goldenburg с приз за отличните си туристически услуги

Residence Von Goldenburg с приз за отличните си туристически услуги  | StandartNews.com

Alchemist Residence Von Goldenburg получи за перфектното обслужване на клиентите си поздравителен адрес и плакет лично от Ремко ван Зантен, глобален директор в Booking.com - най-известната интернет платформа за хотелски резервации.
Благодарим ви, че през 2016-а година споделихте своя изключителен труд, отдаденост и страст към работата си с толкова много гости, на които правихте деня по-хубав ежедневно, се казва в писмото. В него се дава висока оценка на положеното огромно старание, което дава възможността непознати хора се чувстват като у дома си.

„Малките жестове правят огромно впечатление на гостите и това се вижда в отзивите, които получаваме от тях. За нас е изключителна привилегия да бъдете наш партньор", се посочва в заключение и се отправят пожелания за успешна и щастлива нова година.

В момента резиденцията е в процес на разширение и от есента ще приема 15 пъти повече гости. Тогава освен с външен, ще разполага и с голям вътрешен басейн, към който се изграждат специални сектори за воден масаж. Всички студиа ще гарантират пълен комфорт на своите посетители, а изисканият ресторант ще продължи да ги изненадва с нови предложения в гурме менюто си.

Заедно с Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан екипът на резиденцията се включва и в построяването на новия православен храм в Белащица, който ще носи името на Свети Йоан Кръстител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай