21:20 ч.

04.12.17

1 мин.

0

0

0

Ремонт на "Софийска вода" затваря възлов булевард

от редактор |

Ремонт на "Софийска вода" затваря възлов булевард

Екипи на „Софийска вода" предприемат спешен ремонт на канализационно съоръжение по ул. "Димитър Петков" от утре, 5 декември.


Строителните дейности налагат затваряне на достъпа за автомобили по ул."Димитър Петков" в участъка от бул."Тодор Александров" до ул."Пиротска" - една от възловите отсечки в града, в следващите 5 дни.


На този етап до започване на същинските ремонтни работи, мястото е обезопасено и не представлява риск за минаващите по улицата.


„Софийска вода" актуализира информацията за планираните и извършваните дейности на обекта в реално време на виртуалния Информационен център - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент