"Рефан България" с ново оръжие срещу бръчките

"Рефан България" с ново оръжие срещу бръчките | StandartNews.com

КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ HIMALAYAN GOJI BERY

След като нашумя като ефективно средство за отслабване, Годжи бери навлиза и в състава на козметичните продукти, за да разкрие още една от своите суперсили – този път в борбата за младост и красота.

Новото оръжие на REFAN срещу следите , които времето неумолимо оставя върху кожата, е серията продукти със съдържание на екстракт от HIMALAYAN GOJI BERY - азиатско растение, чийто плодове са били използвани още от най-древни времена. В химичния му състав са включени жизненоважни аминокиселини, както и редица микроелементи – фосфор, цинк, калций, желязо, мед, калий, магнезий, натрий и селен, а също така и витамини В1, В2, В6, А, Е, С. Малките червени плодове на билката се използват от традиционната китайска медицина повече от 2000 години като най-мощно природно средство срещу стареене. Ежедневната употреба на HIMALAYAN GOJI BERY подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки.

Иновативната серия на REFAN с екстракт от Годжи бери съдържа продукти за цялото тяло:
- защитен дневен крем за лице
- възстановяващ нощен крем за лице
- омекотяващ лосион за тяло
- захарен ексфолиант за тяло
- защитен шампоан и душ гел
- омекотяващ крем за тяло
- пилинг сапун гъба
- сапун
Екстрактът от Годжи бери е известен със своите силни антиоксидантни свойства. Той регенерира кожата, като й осигурява съставките, от които има нужда, за да стимулира жизнеността на клетките . В резултат кожата отново е гладка и еластична, а бръчките и следите от умора намаляват.

Продуктите от серията HIMALAYAN GOJI BERY на REFAN са особено подходящи за зряла кожа, на която възвръщат свежестта и красотата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай