Премиерът доволен от срещата с феновете на ЦСКА

Премиерът доволен от срещата с феновете на ЦСКА | StandartNews.com

Доволен съм, че успях да се срещна с фенове на ЦСКА тази сутрин, за да обсъдим темата с любимия им клуб. Важно бе да разговаряме, за да разберат, че държавата не само не им пречи, а има желание в страната ни да има силни клубове, които освен да допринасят за развитието на добро здраве сред българите, да постигат и успехи, с които да се гради добрият имидж и популярност на България в чужбина.

Това написа в личния си профил премиерът Бойко Борисов, след като тази сутрин преди участието си в bTV бе пресрещнат от фенове на ЦСКА. 

"Затова със спортния министър проведохме срещи с много ръководители, благодетели и легенди на клуба през последните месеци и от тук нататък се надявам "червената общност" да се обедини и да си изясни какво точно иска и как смята да продължи с развитието на отбора. Държавата помогна с каквото можа дотук, готови сме да помогнем и на други клубове, както направихме преди месец със заделените средства за стадион "Тича" и стадионите на Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе), които посочиха, че имат нужда от това", допълни Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай