Прелял канал заля части от АМ "Тракия"

Прелял канал заля части от АМ "Тракия"  | StandartNews.com

Пловдив. Отводняват част от пътното платно на АМ "Тракия", съобщи БГНЕС. И уточни, че канал при отклонението за село Цалапица е прелял.Екипи на пожарната са били изпратени на мястото, по информация на Областно пътно управление.

Въведена е временна забрана за движение на МСП по пътя Белица-Загражден-Давидково, в участъка на Държавно ловно стопанство"Кормисош", след село Белица, до границата с област Смолян, съобщават от АПИ. Ограничения има и по пътя Пловдив-Ситово-Лилково, в началото на село Храбрино.

Забранява се движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 т в двете посоки на Храбрино. Лекотоварните автомобили се отбиват по обходен път. Участъкът е обозначен с пътни знаци.

Ремонтни дейности се извършват и по пътя Троян-Кърнаре. Там има свличане на скална маса до ръба на пътното платно. В тази връзка е въведено временно ограничение на скоростта 30 км/час. Опасност от падащи камъни има по пътя София-Карлово-Бургас, при "Козница" и "Стражата", Троян-Кърнаре, по пътя Асеновград-Смолян, Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец и Смолян-Кричим-Стамболийски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай