Пребиха певицата Рут Колева

Пребиха певицата Рут Колева | StandartNews.com

Пребиха певицата Рут Колева. Инцидентът е станал снощи в София.  Певицата отишла да си вземе колата от наказателен паркинг. Там става свидетел как мъж и жена спорят със служителите на Центъра за градска мобилност.

„Мъжът започна на английски да обижда България", разказва Рут Колева. „След малко го помолих да не генерализира. При което неговата съпруга, която се оказа служител на Външно министерство, се обърна и ми каза: „Ей, наркоманке, млъквай. Не говори със съпруга ми. Ти си облечена за 5 лева от втората употреба, а моят часовник струва 30 000 лева." Такива неща започна да ми говори", разказва Рут Колева.

Двойката си взела автомобила. А докато излизали, Рут Колева решила да ги снима. Извадила си телефона, започнала да снима.

Тя слезе от колата и със спринт дойде да ме бие, с юмруци и с ритници", разказва Рут Колева.

Рут изтъкна,че нападателката ѝ е служител на МВнР, разбрала го е от полицаите. Оказва се, че това е Деница Михайлова. Тя коментира случая пред Нова тв и изтъкна, че думите на Рут Колева са „лъжи и долни инсинуации".

„Говорех си със съпруга ми на опашката. Тя нарече съпругът ми: „Шибан сириец! Отиди си там откъдето си дошъл". Започна да ме обижда, да ме нарича проститутка, че ще ме оправи тя", разказа Деница Михайлова. Тя заяви, че не знае откъде са синините на певицата.

Разказът и продължава с това, че тя и съпругът ѝ си тръгнали, но все пак решила да се върне, за да накарат Рут Колева да изтрие снимките от телефона си.

„Тя започна да ме драска. Нападна и съпругът ми в лицето, очилата му паднаха на земята", заявява Деница Михайлова.

Вижте повече от видеото:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай