Пребиха миска за хвърлена чаша

Моника Ланчева от "Мис България" е със сътресение на мозъка и синини

Пребиха миска за хвърлена чаша | StandartNews.com

София. Кандидатка за "Мис България" бе пребита зверски пред дискотека. Участничката в тазгодишния риалити формат на TV7 за красавици - близначката Моника Ланчева, е със сътресение на мозъка, синини и охлузвания по тялото. Драмата се разиграла миналия петък пред дискотека в родния град на хубавицата - Русе.

По думите на Моника и сестра й Вероника нападателите били трима едри мъже на възраст над 40 години. Според запознати биячите са Свилен Тавата, Форито и Димитър Тамагочито. Те се нахвърлили само върху Моника, когато тя се качила в такси пред дискотеката, твърди кандидатката за "Мис България 2013". Преди екшъна близначките и техни приятели купонясвали в нощния бар. Моника и Вероника обясниха в предаването на Милен Цветков, че нападателите били в същата дискотека вечерта, но в друга компания.

От полицията в Русе казаха, че по случая тече проверка. Заведена е преписка и засега няма задържани. За скандала в местното заведение в полицията са постъпили оплаквания от двете сестри и от другата компания в дискотеката. Моника се жалва, че била нападната. В оплакването на другата компания обаче се твърди, че близначките започнали свадата, като едната метнала чаша по купонясващите мъже.

Близначките са родом от Русе, но в момента живеят в София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай