PR-ът на ДПС в режим "сървайвър"

PR-ът на ДПС в режим "сървайвър" | StandartNews.com

PR - експертът на ДПС Велислава Кръстева, която бе зам.-министър на културата в кабинета "Орешарски", стигна до финала на екстремно състезание този уикенд, научи "Стандарт".

Кръстева и отборът на GET FIT от 18 души превзели в тандем тежкото 5-километрово трасе край Банкя в оспорвана надпревара с други състезатели-професионалисти и аматьори. Сред изпитанията били преминаване през огромни контейнери с лед, разкалян терен, отвесни стени, мини-пропасти.

От няколко месеца шефката на пресцентъра на ДПС тренира в едноименния клуб GET FIT-София. Любопитната подробност е, че главен инструктор в него е Антон Стоичков, който е работил дълги години в САЩ, а там е бил треньор на сестрата на държавния секретар на Белия дом Джон Кери.

Състезанието през почивните дни "SURVIVAL MODE" е адвенчър маратон, а участниците са преминали терен, изпълнен с 25 препятствия от огън, вода, кал и лед.

Многобройните приятели на Кръстева във Фейсбук определиха участието й в сървайвъра като генерална тренировка за местните избори тази есен. Разкаляният политически терен е почти като този, пишат те в социалната мрежа на шефката на пресцентъра на ДПС. Всеки отбор в надпреварата е трябвало да се идентифицира със свой знак, затова и състезателите от GET-FIT - София избрали белите ангелски криле. До финала "18-те ангели" опазили емблемата на тима от пръските кал и вода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай