Полицайката, обискирала Борислава: Истината е изопачена

Полицайката, обискирала Борислава: Истината е изопачена | StandartNews.com

София. Истината около случая с Борислава е изопачена. Това твърди полицайката, която стана известна със скандалния обиск на студентката в столицата. Тя проговори пред Нова тв по повод обвиненията на момичето.

Полицайката Нели Върбанова, която бе подложена на детектор на лъжата, бе категорична, че е готова да се подложи и на други процедури, за да излезе истината. Тя бе категорична, че "не е имало бъркане в интимните части по време на проверката".

„Поканих я да излезе от автомобила, попитах я дали има опасни вещи и предмети, забранени от закона, тя каза – не, но аз трябва да се уверя - е версията на Нели Върбанова за скандала. - Тя носеше дамска чанта, имаше и яке, което държеше в ръка, помолих я да си отвори чантата, за да видя какво има вътре. Тя я отвори и започна да обяснява – това е портмоне, имам кожа, гримове и разбрах, че няма нищо опасно. След което минах към якето, то се опипва, тя го свали и ми го подаде", каза служителката на реда.

"Самата Латинова нямаше никакви претенции към тази проверка. Не съм си позволила да я пипам, доказала съм, че казвам истината, затова и се явих на детектора на лъжата, готова съм да се подложа на всякаква процедура за изясняване на ситуацията", разказа още полицайката.

Стандарт Нюз припомня, че Борислава Латинова се оплака пред Нова тв, че полицаи са задържали нея и приятелите й посред нощ в столицата, след като се прибирали от дискотека. Момичето било съблечено от полицайка, която се държала грубо, а в този момент минувачите снимали сцената, според нейните думи.

Прокуратурата се самосезира за обиска на Борислава, а СДВР започна разследване по случая.

МВР подложи Върбанова на детектор на лъжата, а резултатите показаха, че Борислава лъже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай