13:13 ч.

08.11.17

1 мин.

0

0

0

Полицаите с нов метод за недоволство

от редактор |

Полицаите с нов метод за недоволство

Синдикатите на служителите в системата на МВР подемат нов подход за изразяване на недоволството си. Днес те се срещнаха, за да представят новата форма на протест. Те целят да показват в какви условия работят и да доказват слабостите чрез различни изследвания и анализи.


Наскоро са дали на международни експерти кубинка, използвана шест месеца от български полицай. Проверката на качеството на обувката показала, че тя вече не е годна за употреба. Полицаите получават служебни обувки веднъж на две години - един чифт зимни и един чифт летни. Повечето полицаи сами си купуват обувките за работа, сподели пред Нова ТВ Валентин Попов, представител на синдикатите.


Освен това, той посочи, че полицаите ни са въоръжени с най-старите оръжия в сравнение с колегите си от Европейския съюз – пистолети от 1948 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент