18:55 ч.

02.01.18

1 мин.

0

2

0

Полицаи с автомати охраняват София за председателството

от редактор |

Полицаи с автомати охраняват София за председателството

Засилени мерки за сигурност влизат в сила в София заради Европейското председателство.


Закриват се два паркинга в непосредствена близост до НДК. На 10 и 11 януари ограничения ще има и около Народния театър, където ще бъде церемонията по приемането на председателството.


МВР е създало специални стратегически екипи от въоръжени с автомати полицаи, които ще участват в охраната. "Полицейски служители са обучени във връзка с председателството ни срещу активен стрелец", уточни комисар Борислав Муров от СДВР пред БНР.


Ограничения ще има и при преминаването на делегации от летището до различни хотели и НДК. Ограниченията ще са само за определени часови диапазони. Намерението е спирането на движението да е за максимално кратко време, за да не се затормозява останалият трафик.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:38 · 03.01.2018
Абе ше видат зор софиянци, як зор.
Потребител · 04:23 · 03.01.2018
Защо такава засилeна охрана, бe? Ами чeстнитe и добритe хора никои нe ги заплашва, а вас всe ви заплашват! Само, чe виe нe стe от тях!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент