Полицай се самоуби с изстрел в главата

Полицай се самоуби с изстрел в главата | StandartNews.com

Благоевград. Случаен минувач откри в сряда по обяд мъртъв полицейски служител. Личният автомобил на 42-годишния Вангел С. бил паркиран край село Вълково. Вътре безжизнен е открит полицаят.

Веднага е подаден сигнал в полицията и в Спешна помощ. Лекарите само констатирали смъртта му.

Огледът на криминалистите продължи почти до 17 часа. Установено е, че полицаят е произвел един изстрел в главата си със законно притежаван пистолет. Вангел С. е бил в отпуск. Мотивът му за самоубийството е личен, имал е проблем в семейството, казаха от ръководството на ОДМВР-Благоевград. От там уточниха, че той е бил много добър и изряден полицай, който неколкократно е награждаван. "Основната ни версия е самоубийство. Взети са натривки, ще бъдат направени експертизи, за да се докаже тази версия". Колеги на загиналия обясниха, че той е семеен и има голям син. Работел в полицейски участък Кресна, който е под шапката на РУП-Сандански.

Миналата събота преди обяд в апартамента си в благоевградския квартал Еленово се самоуби 30-годишният кадрови войник Антон А. Той се гръмна с един куршум в слепоочието заради финансови проблеми. Така само за пет дни в Пиринско двама униформени сложиха край на живота си.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай