Почина каскадьорът Явор Кехайов

Почина каскадьорът Явор Кехайов  | StandartNews.com

На 36 години почина каскадьорът Явор Кехайов, информира бТВ.

Кехайов, родом от София, е син на известния каскадьор Димитър Кехайов.

През 2002 година по време на каскада счупва левия си крак, а травмата е толкова тежка, че следващите няколко години буквално живее в болничните стаи на клиники в България, Русия и Австрия. Въпреки трудностите показва изключителна сила на духа.

След 13 години борба младият мъж тази година взима най-важното решение в живота си. Да премахне част от крака си, защото не се чувствал комфортно, и да го замени с механизиран крайник. Подлага се на операция, за която споделя, че всичко е преминало нормално и се чувствал напълно готов за промяната.

Екипът на "Стандарт" изказва съболезнования на семейството, близките и приятелите му.

Приятелите на внезапно починалия каскадьор Явор Кехайов са решили да го изпратят с рев на мотори. Фейсбук страницата на младия мъж се пълни всяка минута със съболезнования и думи на скръб. Всички, които са имали честта да познават Явор, са единодушни - той е прекрасен човек, баща и приятел. Мъж на духа и честта.

"Не познавам друг като него!!! Сила и дух са скромни думи да опишат Явор! Беше с неземни качества!
Не му беше ред! Но смелите си отиват в първите редици!", написа покрусена приятелка.

"В живота не почиваше, нито за миг. Едва ли ще спреш да си почиваш и сега ... Мир на душата ти братко. Тоя гигантски дух къде го имаш, дето всеки които те знае ти се възхищава", сподели друг приятел на Явор.

"Поклонението пред тленните останки на Явор ще се извърши в черквата "Св. Георги" до петте кьошета в София на 13.10.2015 г., вторник от 11, 00 ч. Който желае може да дойде с мотор за да изпратим нашия приятел подобаващо!", написа Георги Димитров-Бомбата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай