Пламен Панчев даде рамо на "Топъл обяд"

Пламен Панчев даде рамо на "Топъл обяд" | StandartNews.com

"Чудесна инициатива, благородна, пълна с топлота и загриженост към хората, изпаднали в трудно положение. Радвам се, че Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите ме направи част от нея". Това заяви Пламен Панчев, изпълнителен директор на „Тракия икономическа зона" и управител на едноименния клъстер, който обединява ключови представители на частния бизнес, НПО и висши учебни заведения, след като раздаде храна в кампания „Топъл обяд" пред болница „Медлайн".

Той обаче не скри съжалението си, че човекът, по чиято идея е организирана и се провежда повече от 4 години благотворителната инициатива доц. д-р Невен Енчев напусна страната и вече живее в чужбина. Тъжно е, че наши успешни сънародници заминават извън България и този процес не спира вече от 30 години, отбеляза Панчев.

Той не скри възхищението си, че дори отвън и от доста далеч доц. Енчев продължава да помага на хората в нужда. Съпричастността на Пламен Панчев към кампанията се дължи на убеждението, че добрите дела трябва да се подкрепят, за да се умножават и да намират повече последователи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай