Пиянска свада между съседи завърши с убийство

Пиянска свада между съседи завърши с убийство | StandartNews.com

Пиянски запой по съседски в Димитровград завърши кърваво след като комшиите се скараха. Единият от тях е мъртъв от множество пробождания с нож, а другият е в ареста.

Инцидентът е станал на улица „Емилиян Станев". В 22,50 часа на спешния телефон 112 е получен сигнал от мъж, който съобщил, че един от съседите му е споделил, че е извършил убийство в дома си.

Изпратената в Димитровград оперативна група действително е открила в дома на 35-годишен мъж, посочен от съседа си като убиец, труп.

При проверката станало ясно, че тялото е на 55-годишен мъж, също съсед. Задържан е собственикът на дома 35-годишен димитровградчанин.

Пред полицаите той признал, че заедно със съседа си седнали да се почерпят по живо по здраво. В разговора обаче комшията наговорил обидни думи за починалите му родители родители, което го ядосало. Той посегнал и с кухненски нож му нанесъл 5 прободно-порезни рани в областта на корема и гърдите.

След разплитането на случая трупът е откаран за аутопсия, а убиецът - задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай