Отмениха болничен на Ахмед Башев

Отмениха болничен на Ахмед Башев | StandartNews.com

ТЕЛК - Благоевград, отмени болничен лист за месец юни на бившия депутат в 42-то народно събрание от ДПС Ахмед Башев. Той бе кмет на община Гърмен до 2013 година, а от 6 месеца е болен. Поставената му от лекари диагноза е "нестабилна стенокардия". След напускането на парламента Башев стана директор на Основно училище "Пейо Яворов" в гърменското село Огняново. Като шеф на школото излязъл в дълъг болничен. Според някои медици при добро лечение би трябвало до 2-3 месеца най-късно да е излекуван.

"Никой не може да каже кога, как и колко да боледува един човек. Учуден съм, че такава информация се изнася и става публична. Още след ареста ми от ДАНС през март 2009 г. започнах да имам проблеми със сърцето и с високото кръвно налягане. Обжалвам решението на ТЕЛК, което е тенденциозно, пред НЕЛК, пуснах жалбата преди двадесетина дни", каза за "Стандарт" Ахмед Башев.

"Най-важното е, че вече съм по-добре със здравето, пия си редовно лекарствата", каза още бившият кмет на община Гърмен, който вярва, че ще е кандидат на ДПС за поста на предстоящите местни избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай