Отиде си Борислав Грънчаров

Отиде си Борислав Грънчаров | StandartNews.com

Почина популярният български певец Борислав Грънчаров. Тъжната вест за кончината му съобщи неговата дъщеря Мария Грънчарова, цитирана от "Канал 3". 

"Изключително ми е трудно да споделя с всички вас тъжната новина, че моят любим и непрежалим баща Борислав Грънчаров напусна този свят след тежко боледуване. Винаги ще те нося в сърцето си и лек да ти е пътя, татенце! Обичам те!", написа Мария в социалната мрежа.

В началото на месеца певицата организира кръводарителска акция за баща си и помоли от профила си във Facebook всички, които могат, да се включат. След успешното приключване на акцията обаче, състоянието на певеца отново се влошило.

Борислав Грънчаров е възпитаник на студията за естрадни певци към Българската държавна консерватория. Първият му концерт е с Естрадния оркестър към Комитета за телевизия и радио под диригентството на Милчо Левиев. Продължава кариерата си със самостоятелни изяви, както и с оркестрите "Балкантон", "София" и този на БНТ.

През 90-те години Грънчаров се събира с колегите си Боян Иванов и Борис Гуджунов в добилото огромна популярност трио "Бо-Бо-Бо", кръстено на първите букви от имената на тримата певци.

Първи от този свят си отиде Боян Иванов, покосен от инсулт в бургаската болница. Преди година след дълго боледуване почина и Борис Гуджунов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай