Осми март на половин цена в резиденция на Тато

Осми март на половин цена в резиденция на Тато | StandartNews.com

48 лева излиза ол инклузив с ваучер, дават отстъпки и за празнична вечеря

Атрактивни оферти за дамите по повод 8 март пуснаха сайтовете за колективно пазаруване. 

Ваучери за СПА уикенд и ол инклузив пакети свалят цената на празничната почивка наполовина, показа проверка на "Стандарт". Ваканция в бившата резиденция на Тодор Живков край Пазарджик например излиза 92 вместо 200 лева. В цената са включени 2 нощувки със закуски и вечеря в комплекс "Фазанария". Към него има и красиво езеро, където може да се лови риба.

Четиризвезден хотел в Банско също предлага голяма отстъпка при покупка на ваучер. С него цената на база ол инклузив на човек е 48 лева. Иначе почивката излиза 96 лева.

Дамите, които няма да пътуват, могат да поръчат празнична вечеря също на половин цена. В момента хит е сушито, за което през месец март е обявена супероферта. С ваучер 550 грама хапки от вкусното ястие могат да се купят за 12.00 лева вместо за 25.

Билет за театър вместо цвете за празника ще предпочетат много дами. В интернет изгодно могат да се купят ваучери за постановка с участието на любимеца на много девойки - Явор Бахаров. Цената на билетите за "Тъмна стая" в Камерна зала на Театрална работилница "Сфумато" е 6 лева вместо за 12. Билет за "Летище" с Койна Русева в Младежкия театър може да се купи да десетачка. Цената без ваучер е 20 лв.

Дами на рали за 8 март

Традиционно осмомартенско рали ще събере дами в Русе в оспорвана надпревара зад волана. Стартът на автомобилното състезание ще е навръх празника от 10 часа край русенския мол. Поради любителския характер на ралито професионалните дами шофьори ще се състезават в отделен клас, наречен "Профи". Под егидата на кмета на Русе Пламен Стоилов ще има и надпревара за купата на градоначалника в стил "Италиaнско преследване". За всички участници ще има предметни награди на обща стойност над 7000 лв., осигурени от множеството спонсори, подкрепили събитието.

70 жени празнуваха в Банско

По-добре по-рано, отколкото по-късно. Този принцип спазиха над 70 жени от Дневен център за възрастни с увреждания в курорта Банско и Клуб на пенсионера "Радон Тодев". Те отбелязаха предварително Международния ден на жената - 8 март. Присъстващите бяха поздравени от кмета на Банско Георги Икономов и зам.-кмета Александър Мацурев.

"Вие, жените, сте призвани да бъдете майки и съпруги. Вие дарявате живот и ни карате да бъдем по-добри. Желая ви много здраве, щастие и нека усмивката не слиза от лицата ви, защото така светът е по-красив", каза Икономов.

Децата поздравиха майките за празника

Във варненската детска градина "Христо Ботев" празнуваха Деня на мама. Хлапетата от най-малката група "Делфинче" направиха истински спектакъл за своите майки (на снимката).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай