14:13 ч.

19.07.13

1 мин.

1853

2

3

Орешарски предлага Недялко Недялков за вице на Писанчев

от Силвия Пенчева |

Орешарски предлага Недялко Недялков за вице на Писанчев
Снимка: Стандарт

София. Премиерът Пламен Орешарски ще предложи Недялко Недялков за зам.-председател на ДАНС. Той съобщи, че ще говори с новоизбрания шеф на държавната агенция и ще му предложи Недялков за заместник.


Той беше втората кандидатура за председател на ДАНС заедно с Владимир Писанчев. Двамата представиха визиите си в сряда пред парламентарната комисия за контрол на службите.


"Предстои ми разговор с току-що избрания председател на ДАНС, но ще издам предварително, че бих предложил другия кандидат Недялко Недялков да бъде заместник на председателя на ДАНС", каза Орешарски.


Впоследствие премиерът внесе предложение Писанчев, който преди това беше и.д. председател, да бъде избран начело на агенцията.


Депутатите одобриха кандидатурата в петък сутринта.


По-късно пред журналисти премиерът Орешарски обяви, че гарантира с името си за Владимир Псанчев.


Недялков досега беше директор на дирекция в ДАНС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:11 · 19.07.2013
Пак човек на ГЕРБ ! Аман ..
Потребител · 14:22 · 19.07.2013
Вероятно, добре са работели за БСП и коалиция !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент