Вижте какви подаръци да купите според зодиите

Вижте какви подаръци да купите според зодиите | StandartNews.com

Купувайте подаръци според зодиите и рядко ще сбъркате

Шопинг суматохата около Коледа е част от протокола на празника. Без нея дори няма очарование. Да поднесеш подарък, с който да обереш овациите, е едно от предизвикателствата в сезона за щедрост. Малко е рано за китайската Нова година, която ще мине под знака на Овцата, така че идеите, които гравитират окото темата ще бъдат актуални след две-три седмици. Ако не вярвате на инстинкта си за пазаруване, можете да сверите часовника си със зодиите.

Самурайски меч за Овена

Овенът е най-енергичният и агресивен знак. Неговите представители ще оценят по достойнство карта за фитнес или абонамент за курсове по бойни изкуства, както и билети за спортно събитие. Те винаги имат неизразходвани сили, затова ако им подарите спортен уред, той няма да остане да прашасва в ъгъла. Овенът ще се зарадва и на всякакви видове оръжия - от самурайски меч до запалка във вид на пистолет. Обичат да пробват нови неща. Ценят всичко, което е номер едно. Така че ако се е появила нова марка на пазара, бъдете сигурни, че вашият Овен трябва да има този продукт. Харесват и големите, впечатляващи вещи. За дама Овен вземете обеци, колие или гривна, които да имат ефекта на светкавица. Електронните джаджи също възбуждат интереса и одобрението им. Често шетат в кухнята и ще се зарадват на комплект ножове или ново барбекю.

Телецът оценява естетиката

Телецът ще оцени естетиката във всичките й проявления. Представителите на този знак обичат красотата, спокойствието и комфорта. Можете да им подарите красив фотьойл, декоративен поднос, бродирани възглавнички. Телците от женски пол ще се зарадват на ваучер за посещение при професионален фризьор, маникюрист или козметик.

Телците са подвластни на музиката - всяка готина компилация ще ги вдъхнови. Падат си и по дизайнерски облекла, луксозни аксесоари и фини бижута. Когато им избирате дар, не бързайте - те проумяват каква мисъл сте вложили в него и ако сте били небрежни, ще се засегнат. Билети за концерт, класно вино или кутия шоколадови бонбони ще направят добро впечатление.

Таблети за Близнаци

Ключовата дума в живота на Близнаците е "информация". Всичко, което прави един представител на този въздушен знак по-информиран, ще бъде посрещнато с бурни аплодисменти. В този случай фразата "Книгата е най-добрият подарък" важи с пълна сила. Подходящи ще са и мобилни телефони, таблети, образователни курсове и сувенирни писалки. Тези хора обичат да комуникират. Дайте им нещо, което ще разпали въображението им. Обичат разнообразието. Затова им връчете множество мънички дарове, вместо един голям.

Уютът вдъхновява Раците

Раците са най-големите домошари и почитатели на семейния уют. За тях са нова мебел, кухненски уред, красив халат или пижама. Можете да подарите на нежния Рак уикенд в бунгало извън града, далеч от суетата и стреса. Чудесен армаган за тях е и ваучер за курс по готварство. Те обичат да се глезят, затова хубави соли за вана, придружени от плюшена хавлия, ще бъдат идеални за празника - както и ваучер за спа център. Раците са доста сантиментални, така че ги изненадайте със снимки от добрите страни времена, прекарани заедно. Ще оценят и предмет, направен от ръцете ви. Друга сполучлива идея е да ги изведете в изискан ресторант някъде в провинцията. Или да им устроите гурме пикник на специално място. Ракът се управлява от Луната, така че среброто е специално за тях. Бижу също би ги впечатлило.

Пасти и зрелища за Лъва

Типичният Лъв душа дава за зрелища - вземете му билет за най-новата театрална постановка или за някой мюзикъл. Ще му допаднат както спортни мачове, така и състезания по танци. Лъвът е свободолюбив, но има нужда да бъде хвален, затова ще оцени всякакви ласкателни за самолюбието му жестове - например ваучер за сесия при професионален фотограф. Ще хареса и бижута, особено златни. Те обичат да ги четкат, като че са кралски особи. Добре ще им дойде чанта с голямо лого, както и специално тесте карти.

Практично+полезно=Дева

Представителите на този знак са вманиачени по реда и здравеопазването. Зарадвайте скромната и трудолюбива Дева с посещение на спа център и детокс процедури, подарете предварително платени медицински изследвания, редки и много полезни витамини или билки. Ключовите думи за този подарък са "практичен" и "полезен". Суперпопадение е органайзер или електронен речник. Книгите също да добър вариант. Само че се придържайте към жанра, който харесва именно "вашата" Дева - мистерии или езотерика. Куфарче за офиса също ще им сгрее душите. Или кутии, които ще им помогнат да си подреждат разни вещи и предмети в къщи, и в гаража.

Музика за Везните

Везните държат на партньорството и компанията, затова ще се радват на покана за светско събитие за двама. Те черпят вдъхновение от съвместно посещение на музей, презентация или изложба. Сполучлив подарък може да е и книга - литературен сборник, биография на прочут човек или картини. Те не държат на скъпи подаръци. Но ще оценят нещо качествено. Обичат мира и хармонията, ако това ще ви ориентира. Ще харесат нещо от хубава материя и с интересен дизайн - украси, арт вещи и всичко, което ще им помогне да почувстват мир и баланс в дома им. Държат килерът им да е пълен с лакомства. Музиката е храна за душата на Везната. Няма да сбъркате, ако им запишете любимите песни на подходящ носител. Билети за концерт са повече от подходящи. Или им подарете плюшено мече със много специално име, което ще им напомня за вас.

Погъделичкайте тръпката на Скорпиона

Скорпионът като Лъва обича зрелищата и силните впечатления - жадува да погъделичкат нервите му. В зависимост от предпочитанията на вашия близък, роден под този знак, можете да го изненадате с билет за пейнтбол или с артикул от сексшоп. Той ще се радва на платен курс по екзотични танци или хореография на пилон. Предизвикайте детективските му сетива, му поднесете бинокъл или криминален роман. Ако вашият Скорпион е романтична душа, то масаж за двама ще е супер.

Стрелецът се радва на застинала лава

Стрелецът обича да разширява хоризонта си и държи на престижа. Зарадвайте го с екскурзия в чужбина или с курс по китайски език. Подходящ подарък ще са различните екстравагантни сувенири - застинала лава от Везувий в сребърен съд или пауново перо. Обичат приключенията. Пратете ги на пътешествия с балон. Вземете им спортна екипировка. Или стимулирайте ума им с философска книга или час при йога. Всичко мистериозно им се харесва. Кристална топка ще бъде ефектна. Увличат се по астрономията - телескоп би бил перфектен дар за тях. Ценят и иновациите - всяка нова електронна джаджа е добре дошла. Свежа софтуерна програма или видео игра ще ги накара да се подскачат като малки деца. Падат си и по модните дрешки, така че това също винаги е в менюто. Билети за театър или обиколка в музей ще ви натрупат червени точки.

Курс за Козирога

Козирогът ще се зарадва на старинен сервиз или антикварни монети. Представителите на този знак са много загрижени за кариерата си, затова ще бъдат безкрайно доволни, ако им подарите курс за допълнителна квалификация или билет за лекция на най-големия спец в професията им. Може и нещо съвсем противоположно - секси бельо, за което им се е струвало, че е твърде скъпо да си го позволят.

Заведете Водолея в планетариум

Водолеят е най-общителният знак от зодиака, затова ще се размекне от дружески сбирки от всякакъв тип - психологически тренинг, групови фитнестренировки. Стига да има добра компания, ще се наслади максимално на посещение на планетариум или на концерт на любима група. Освен това ще оцени по достойнство всякаква необичайна техника - например велосипед с оригинален дизайн. Този знак обича еднакво и технологиите, и пътешествията. Така че вземете им джаджа, която да им е в помощ при странстванията. Можете също да дадете дарение от тяхно име или предмет, който е купен от базар за добра кауза.

Домашен фонтан за Рибите

Представителите на този загадъчен знак ще се радват на комплект ароматични масла или свещи, курсове по масаж или дискове с музика за медитация. Интересуват се и от езотерична и религиозна литература. Рибите от женски пол пък ще ви благодарят от сърце за бижута с перли. Нов хитов роман или поетична стихосбирка също ще ги очарова. Аквариум с три рибки също е попадение в целта. Обичат градините, животните и добрата храна, ако това ще ди подскаже идея. Деца са на водата, така че всичко, свързано с нея е добро - като фонтанче, чийто ромон ще ги зарежда всяка сутрин. Харесват и фотографията. Изненадайте ги с бои, четки и платна, с които да започнат да се вихрят в изобразително приключение. Имат силно сетиво за допир - меко одеяло за дивана им ще ги изкефи. Бижу от аквамарин, аметист и други водни камъни ще им бъде от полза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай