15:20 ч.

17.02.17

1 мин.

0

0

0

НСО: Не изнасяме класифицирана информация

от редактор |

НСО: Не изнасяме класифицирана информация

Комисия решава за охрана на членовете от семейството на президента


Информацията дали съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, има осигурена охрана от НСО, е класифицирана. Това обяви службата на официалната си страница. 


От НСО цитираха и правилата, когато се предприемат такива действиа за семейството на държавния глава - конкретна застрашеност, произтичаща от заплахи за безопасността на съответното лице или рискове от посегателства на личността. Решението за назначаването на охрана се взема от комисия, в чийто състав влизат директорът на Националната служба за охрана, главният секретар на МВР и председателят на ДАНС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент