Нинова щяла да имитира Висоцки, ако не бе в политиката

Обичам да съм у дома, имам цветя, но не им пея, призна лидерът на БСП

Нинова щяла да имитира Висоцки, ако не бе в политиката | StandartNews.com

Ако не бях политик, щях да имитирам Висоцки, отдава ми се неговият глас, призна Корнелия Нинова в доста лично интервю пред "Нова телевизия". "От години свиря негови песни на китара", продължи тя.

Лидерът на БСП обяви също, че предпочита да остане у дома, отколкото да пътува. "Обичам да изчистя, да сготвя нещо", обяви Нинова. "Имам и цвета, но не им пея", допълни Корнелия. 

Тя призна, че връзката с мъжа й не е любов от пръв поглед, но пък вече са 30 години заедно. "Той ме успокоява", каза Нинова.

"Гробът на татко е мястото, където си задавам въпроси и търся отговори", призна Нинова. "Видяхме се за последно преди да застана начело на БСП. Повече говорих аз. Татко каза, че не иска да плача на погребението и да му пусна песен. Той бе голям българин", допълни Нинова. 

Най-много и липсва синът й - Рафаил. "Искам да е тук, а той идва само веднъж - за Коледа. Има други планове, свързани с кариерата му в САЩ. Той от малък се справя много добре с математиката и бързо стана звезда. Иначе винаги е ходил с травмай, никога не е искал скъпи дрехи и неща", призна още лидерът на социалистите. 

Нинова обяви и на кои жени в политиката симпатизира - Маргарет Тачър и Тереза Мей. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай