Нашето момиче в топ 5 на Мис Свят (галерия)

Нашето момиче в топ 5 на Мис Свят (галерия) | StandartNews.com

Бали. Най-красивата българка за 2013 година Нанси Карабойчева е пета във временното класиране на конкурса "Мис Свят", а за момента феновете онлайн я поставят на 2-ра позиция след претендентката от Чехия. Другите красавици в топ 5 на надпреварата са представителките на Никарагуа, Холандия, Словакия и Италия. Това съобщава Фейсбук страницата на конкурса „Мис България".

Нашето момиче безпроблемно премина през първите два предварителни конкурса в програмата на престижния „Мис Свят 2013" и очарова журито. За 1 седмица в Бали блондинката от село Юнаците се класира в топ 30 на конкурса за плажна мода и в топ 20 в спортната надпревара.

Всяка следваща натрупана точка от предстоящите мини-конкурси ще доближи Мис България 2013 до влизане в почетните места на финала на „Мис Свят". Класацията обаче може всеки момент да се обърне, тъй като предстоят още кръгове.

Въпреки това Нанси продължава уверено напред и отвява безапелационно конкуренцията кръг след кръг до финала. Нанси е на път да задмине и Жени Калканджиева по успех на световна сцена, която през 1995 стана шеста по красота в света.

В класацията за любимка на феновете пък нашенката продължава да заема челни позиции, като борбата за 1-вото място за момента е между нея и кандидатката от Чехия. 

Всеки може да даде своя глас за българския чар на http://www.pageantology.net/ и да намери нова информация за представянето на Нанси на "Мис Свят 2013" - на личната й страница във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай