М-Тел тръгва по следите на най-забавната лятна детска рисунка

Телекомът стартира конкурс на тема „Моето забавно лято“

М-Тел тръгва по следите на най-забавната лятна детска рисунка | StandartNews.com

София. М-Тел стартира конкурс на тема „Моето забавно лято“ от утре, съобщиха от телекома. В него до 13 септември могат да се включат всички талантливи малчугани на възраст между 6 и 12 години. За да участват в конкурса, те трябва да посетят най-иновативния магазин на телекома  М-Тел Experience Store в София.

В M-Tel Experience Store малките художници няма да получат традиционните блокче за рисуване и цветни моливи, а ще рисуват на магическа дигитална  маса. На нея те ще трябва да създадат своята рисунка, като авторите на трите най-добри творби ще посрещнат учебната година с технологични подаръци.

Художникът, чиято рисунка бъде класирана на първо място, ще получи таблет Samsung Galaxy Tab 7.7, а  авторите на рисунките, класирани на второ и трето място, ще се сдобият с телефон M-Tel T300, осигурен от Prima 4Kids.

На почетното първо място ще бъде класирана рисунката, която се отличи с най-добра композиция. Нейният автор трябва да е проявил и прецизност във формите и контурите на елементите, а също така да е използвал по подходящ начин ефектите на дигиталната маса.

Рисунките ще бъдат оценени от жури  в състав Жюстин Томс, главен редактор на az-deteto.bg, Николай Петров, графити художник и  представителят на М-Тел Николай Вълков.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай