15:49 ч.

22.04.16

1 мин.

3438

4

0

Московски махна още един транспортен шеф

от Диана Зайкова |

Московски махна още един транспортен шеф

Транспортният министър Ивайло Московски решил да предложи смяната на още един транспортен шеф. Още преди седмица министърът е преценил да предприеме тази стъпка спрямо главния директор на Гражданска въздухоплавателна администрация /ГВА/ Минчо Цветков. 


Повод за това са множество сигнали за незаконосъобразни действия, с които министърът се е запознал, съобщават от пресслужбата на Московски. 


Още в началото на тази седмица министърът е депозирал предложение до министър-председателя Бойко Борисов за освобождаване на директора на ГВА. На 21 април заповедта е връчена на Минчо Цветков.


Проверката на сигналите продължава, като случаите, които не са от компетентност на ведомството, са придвижени към съответните служби. Министър Ивайло Московски работи усилено за прекратяване на нерегламентираните практики, като по всички сигнали се предприемат незабавни действия, уверевя пресцентъра на транспортния министър. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 01:14 · 23.04.2016
Лично майката на Рачков е правила баница на Станиеви и им е носила удома за да ударят едно рамо Рачков да стане телевизионер сега за отплата плщят на ляво и дясно като Слави Трифонов дето не можа да стане собственик на ГЕРБ,Рачков и Рачковица са едно към едно със сем Станишеви КУРВА И ГЕЙ ръка за ръка.
Потребител · 01:06 · 23.04.2016
Лапането намаля щото вие комунистите окрадохте за 100 год. напред,три поколения фербери трябва да са на власт за да ви ибършат лайната,като бяхте на власт един депутат да е подал оставка?,няма,щото е било партийно задулжение на всеки депутат да си урежда роднините с държавни поръчки,сега като сте далеч от баницата виете като линейки.
наблюдател · 19:38 · 22.04.2016
а за БДЖ няма ли да се вземат мерки. И там работата е вмирисана , като пътнически влак
Бивш българин · 18:28 · 22.04.2016
Лапането понамалява, Европа вече не дава пари, които се открадват още преди да са дошли, и герберастките крадци започват да се самоизяждат.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент