17:40 ч.

01.06.15

1 мин.

1707

0

0

Монах милионер разкрива тайните на кармата

от Стандарт |

Монах милионер разкрива тайните на кармата

Геше Майкъл Роуч, променил живота на милиони по света, идва отново у нас. Монахът милионер ще разкрие кармичната тайна на взаимоотношенията и пътя към благополучието пред българските си фенове на 10 и 11 юни в "Царско село". Титлата Геше, което значи майстор на будизма, Майкъл получава в тибетски манастир след 22 години обучение. Той има научна степен по санскритски, владее тибетски и руски. В последните 20 години развива духовните принципи на будизма в многобройни проекти. Роуч създава и развива една от най-успешните диамантени компании. След 16 години я продава и написва първата си книга "Шлифоващият диамант".


Историята му за това как е развил успешен бизнес благодарение на прилагането на основните принципи на будизма се превръща в бестселър и му носи световна известност. Книгата е преведена на 20 езика. Следват седем негови книги на духовна тематика. Основател е на Диамантения планински университет. В "Карма на любовта" Геше Майкъл отговаря на най-често задаваните въпроси, свързани с партньорските отношения.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент