Майката на Паоло: Мечтите са химера, ако детето ти не е живо

Майката на Паоло: Мечтите са химера, ако детето ти не е живо | StandartNews.com

Виждам, че всички други мечти може да бъдат химера, ако детето ти не е живо". Това каза майката на прегазения преди година 4-годишен Паоло Красимира Иванова пред бТВ.

Според нея единствената справедливост е детето да е живо и здраво, то не е виновно за нищо. Тя не пожела да коментира какво изпитва към шофьора Георги Сапунджиев, който бе осъден за смъртта на сина й.

„Няма нито един момент в тази 1 година, в който да съм усетила, че този човек съжалява (...) усетих някаква много отрицателна енергия, някаква злоба", каза Иванова.

Макар да изрази задоволство, че е имало наказание за Сапунджиев, тя подчерта, че „това не е сирене, което да получиш срещу лев и петдесет".

„Животът трябва да се живее, така или иначе. Намирам някакво моментно спасение в работата, в детето", призна Иванова, която се грижи за близначката на Паоло Анжела.

„Вече единственото, което искам, е да остане жива – в много ситуации се усещам, че се държа неадекватно с нея, защото се страхувам, че може нещо да се случи", завърши майката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай