15:15 ч.

12.08.17

1 мин.

0

0

0

Майката на изоставеното бебе излъгала, че го води в дом

от редактор |

Майката на изоставеното бебе излъгала, че го води в дом

Фото Канал 3


Юлия е името на майката, която заряза бебето си в Западен парк, обяви "Канал 3". От четири дни имала нов мъж, с който живеели на семейни начала. Тя му казала, че ще остави бебето в Закрила на детето и го излъгала, че трябва да оформи документите. 


Вместо при социалните, Юлия обаче решила да се раздели с бебето по друг начин. Това разкриха нейни съседи. Юлия имала и друго дете, които било захвърлено на грижите на майка й. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент