Куката преби руснак и избяга с ламборгинито си

Куката преби руснак и избяга с ламборгинито си | StandartNews.com

 

 

Камен Балбузанов-Куката, Христо Широков-Широката и двама техни приятели заедно с четирите им съпруги са си спретнали масово сбиване с руско семейство на плажа пред бар "Кариби", в Поморие. На помощ на руснаците са се включили и техни сънародници, които са се опитали да им помогнат, пише Флагман.бг.

Известният ъндърграунд герой Камен Балбузанов-Куката е обявен за национално издирване заради кървав бой на поморийския плаж.

„Беше като в кървав спектакъл – участваха мъже, жени и деца, страшна гледка – полицията ги разтърва, има много ранени и днес всички ходят по съдебни лекари, разпити в РУП-Поморие и в РУП-Сл.бряг, а Куката направо се метна на ламборгинито си и изчезна", каза източникът на Флагман.бг.

Случаят е от понеделник вечерта. Широков бил домакин на три семейства – от Плевен, от където е Куката, от Монтана и от Смолян. Мъжете играели белот на бар „Кариби", а съпругите им и децата били на барбекю-ресторанта в съседство. Малките играели на плажа с други деца.

По някое време едра рускиня започнала да крещи на едно от децата, след което, според друг наш източник предизвикала собствения си мъж да се намеси. Жените на Широков, Куката и компания започнали да пищят и да ги викат на помощ. Така се стигнало до жестокото пребиване на руски гражданин, на 41 години. Той е откаран със счупени предни зъби и сменена физиономия в МБАЛ-Бургас.

„Руснакът е съпруг на въпросната чужда гражданка, според която нашите деца са виновни. Имат апартамент в Поморие. Втори ден те обикалят консулството в Бургас, тормозят и посланика, до такава степен усложниха нещата, че сега вече никой не знае кой кого ще съди и за какво", каза ни източник от РУП-Поморие.

Широков стопанисвал плажа пред бар „Кариби" и бил длъжен да пази реда.

„Не успях да опазя приятеля й – Камен е с цепната долна устна, жена му пострада, момиченцето им на 12 години пострада. Учудвам се защо него го издирват,а руснаците са невинни", заяви Христо Широков. Стресирано било и неговото момченце – на 6 години. Ранени били жените и на четиримата.

Преди две години Куката се забърка в масов бой в дискотека "Час Пик" край Слънчев бряг. По време на мелето той получи зверски удар с мачете в главата и оцеля като по чудо. Дне по-късно самият Балбузанов категорично отричаше да бил съсечен с мачете и твърдеше, че се е порязал с натрошена бутилка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай