Крахът на КТБ събитие на годината

Крахът на КТБ събитие на годината | StandartNews.com

Казусът с КТБ е събитието на 2014 година според традиционната класация на Дарик радио. Политик на годината пък стана Кристалина Георгиева.

"Трябва да се сформира работна група на високо равнище, която ще се занимава много сериозно и отговорно с темата за енергийната ефективност", заяви зам.-председателят на ЕК Кристалина Георгиева. Тя обясни, че се е провела среща в Брюксел на министрите от региона, които са заинтересовани от "Южен поток".

"Това само по себе си показва, че Европейската комисия е отворена към това този проект да се реализира. Той не е стратегически приоритет поради това, че най-важните проекти от европейска гледна точка са тези, които диверсифицират и източника, и направлението", подчерта тя.

Сергей иска Генерала за политик №1

Председателят на партията на европейските социалисти Сергей Станишев смята, че политикът на годината трябва да е премиерът Бойко Борисов. "Той постигна своите политически цели и е министър-председател за втори път, което е безпрецедентно за България", мотивира се Станишев в предаването "Годината" на "Дарик". Той заяви още, че настоящото правителство е противоестествено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай