Кола се взриви след катастрофа, двама души загинаха

Кола се взриви след катастрофа, двама души загинаха | StandartNews.com

Благоевград. Лек автомобил „Опел Омега" се взриви при жесток пътен инцидент на главен път Е-79 тази вечер. Трагедията, при която загинаха двама души, стана около 19:45 след Симитли в посока Сандански.

Лек автомобил „Ланча Ливра" настигнал каруца и за да не се удари с нея водачът навлязъл в лентата за насрещно движение и се забил челно в движещия се там лек автомобил „Опел Омега". От зверския удар опелът се е запалил и изгорял.

Загинала е водачката на лекия автомобил „Ланча Ливра", чиято самоличност се установява.

По първоначални данни е мъртъв и шофьорът на лекия автомобил „Опел Омега", чиято самоличност също е неизвестна към момента. Над 2 часа след инцидента движението на товарни автомобили в района е спряно. По обходен маршрут Симитли – с.Черниче - с.Крупник – пътен възел при с.Брежани се пропускат леки и лекотоварни автомобили.

Полицаите са установили, че лек автомобил „Форд Фокус" се движел към Петрич и също настигнал каруцата. При опита да избегне удара с нея водачът насочил колата встрани, където возилото спряло. С леки наранявания е един от тримата пътници в автомобила, уточниха от пресцентъра на ОД МВР – Благоевград.

Издирва се мъжът, който е бил с каруцата, която е напуснала местопроизшествието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай