Кметска дъщеря и съпругът й удариха джакпота от 7 млн

Кметска дъщеря и съпругът й удариха джакпота от 7 млн | StandartNews.com

Кой? Този въпрос вече не е актуален за благоевградчани. Те се чудеха къде ли е отишъл огромният джакпот от 7 095 423 лв., спечелен с пуснат фиш в тото пункта на улица „Дойран" в Благоевград. Отговорът стана ясен в неделя – късметлиите са съпрузите Полина и Николай Динкови. 32-годишната жена, която скоро ще навърши Христова възраст, е дъщеря на кмета на община Симитли Апостол Апостолов. Градоначалникът бе този, който разкри мистерията около късметлията, уцелил рекордния джакпот.

„Двамата не са редовни участници. Но нещо явно ги е „бутнало" да минат през пункта на БСТ и да пуснат фиш с 4 колонки за по 85 стотинки. Нека са здрави, за да си харчат спечелените пари.

Техни са си. Разбира се, ние със съпругата ми Мария също сме щастливи от късмета на дъщеря ни и зет ни", каза градоначалникът, който е трети мандат начело на общината и почти сигурно ще спечели четвърти, тъй като е подкрепен и от БСП, и от ГЕРБ в предстоящата кметска надпревара. С усмивка той разкри, че ще получи 100 лева подарък от щастливото семейство. „И в най-смелите си мечти не съм вярвал да стигна дотам, че да ми дават пари синът ми Стефан или дъщеря ми Полина. Но и това ще се случи. Обещаха ми една столевка. Аз пък ще почерпя с тях други наши близки", каза още Апостолов. Зет му е на 34 години и се занимава с бизнес.

Преди време се беше захванал сериозно с ресторантьорство, държеше под наем заведение в центъра на Благоевград. Семейството от година и половина живее в квартал „Баларбаши", преди това обитаваше къща в квартал „Струмско". Имат две прекрасни дъщерички – Мария е на 7 години, а Никол скоро ще стане на 4 години.

„Дъщеря ми в момента гледа малката внучка. Преди работеше в Държавен фонд „Земеделие", завърши „Право" в университета. Ще държа да инвестират сериозни средства дъщерята и зетят, за да осигурят най-доброто образование на двете внучки. Защото е много важно децата да са умни и знаещи", допълни кметът на община Симитли. Огромната му радост са двете внучки. Иска те да се гордеят с визията на малкия град, когато пораснат, макар да живеят в областния център Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай